Blog

Boot en vakantie

Boot & Vakantie

De vakantie staat weer voor de deur! Voor bootliefhebbers de tijd om de boot aan een laatste inspectie te onderwerpen, om zorgeloos te kunnen varen tijdens de vakantie.

Lees meer

Putoline Oil

PUTOLINE

Al sinds 1970 biedt Putoline Oil uitsluitend producten voor gemotoriseerde tweewielers. En daarmee onderscheiden zij zich van andere bekende merken. Het assortiment bestond in het begin uit alleen maar smeermiddelen voor fietsen en bromfietsen. De oprichter van het merk had echter een passie voor de MX en daarom werd het assortiment  al snel uitgebreid met specifieke producten voor MX-motoren. Putoline Oil groeide uit tot een begrip voor de motorrijder.

Lees meer

BBQ en Ontvetten

BBQ & Ontvetten

U verwacht misschien niet direct een link tussen de webshop Oliehandel.BE en uw barbecue. Toch zou u als fanatieke "grillmeister" even de moeite moet nemen om deze blog te lezen. Het schoonmaken van uw barbecue wordt na het lezen van dit blog een stuk gemakkelijker!

Lees meer

Goed voorbereid op vakantie met Oliehandel.BE

Goed voobereid op vakantie met Oliehandel.BE

Een gesmeerde vakantie begint met een goede voorbereiding. Daarom is het verstandig om uw auto goed klaar te maken voor de reis. Wij van Oliehandel.BE helpen u graag op weg!

Lees meer

DCO - De Croon Olie

Onze eigen trots: DCO Olie & Vetten 

Tijd voor een blog over onze eigen trots: DCO - De Croon Olie!

De webshop Oliehandel.BE is opgericht vanuit De Croon Oliehandel. Er is vanuit DCO (De Croon Oliehandel) een rijke historie met veel kennis in huis, een ruime voorraad en een team van medewerkers die nauw betrokken zijn bij het beleid en de uitvoering van deze formule. Er wordt gedacht en gehandeld vanuit een “platte” organisatie, waar iedereen de handen uit de mouwen steekt! Flexibiliteit, service gericht, scherpe prijzen, kennis van zaken en afspraken nakomen, zijn dan ook de belangrijkste peilers van de onderneming! Dit resulteert in een grote voorsprong t.o.v. de concurrentie.

Lees meer

Alles voor uw cabrio!

Producten voor uw cabrio bij Oliehandel.be

Cabriolet. De wind door uw manen of kale bolletje, zonnetje hoog aan de hemel en een leuke dame of heer op de bijrijdersstoel. Ideaal plaatje voor de zondagmiddag hè? Oliehandel is stapelgek op cabrio's. Naast blitse bengels zijn dit jongens die goed onderhouden moeten worden. Het onderhoud aan uw cabrio is belangrijk, onder andere het onderhoud aan uw cabriokap. Onderhoudsmiddelen voor uw cabrio scoort u bij Oliehandel.be !

Lees meer

Porsche specificaties

Porsche specificaties A40, C20, C30 & C40.

Porsche heeft verschillende goedkeuringen waaraan een motorolie voor Porsche moet voldoen. Porsche gebruikt de goedkeuring A40,C30 & C20.

We leggen in deze blog op eenvoudige wijze uit waar deze specificaties voor staan. U kunt deze aanduiding splitsen in een letter en een cijfer.

Lees meer

Ontvetten en onderhoud

Ontvetten bij onderhoud

We kennen het allemaal…onderhoud en/of reparaties uitvoeren betekent vaak dat er grondig ontvet moet worden. Het schoonmaken is doorgaans niet het leukste werk. Maar met de juiste middelen in huis kan dat een stuk makkelijker gaan.

Lees meer

MOTOREX

Motorex ….kwaliteit uit Zwitserland.

Het Zwitserse merk Motorex levert al meer dan 100 jaar producten en diensten van de hoogste kwaliteit. Die topkwaliteit en ervaring maken Motorex tot een betrouwbare partner van Oliehandel.be. Een heel mooi merk met prachtige producten voor professionele en recreatieve gebruikers in de motorsport en voor eigenaren van classic cars.

Lees meer

Oliehandel over Motul en Sport

Motul & Sport

Motul was de eerste producent die de ester technologie gebruikte bij de ontwikkeling van hun 100% synthetische smeermiddelen voor auto’s. De plantaardige esters hebben een exceptionele weerstand tegen hoge temperaturen en zijn ongevoelig voor “shearing” (zorgen voor een stabiele viscositeit).

De 300V serie is Motul’s paradepaardje en heeft een grote ontwikkeling doorgemaakt, mede dankzij het gebruik in de meest prestigieuze auto- en motorraces.

Motul is als specialist in synthetische smeermiddelen partner geworden van vele fabrikanten en sportteams vanwege de technische ontwikkelingen van hun producten in mechanische sport en auto en motorfiets racen. Motul is officiële leverancier van verschillende teams in internationale racerij.

Lees meer

1 2 3 4 5 ... 35 Next Page

Whatsapp