Blog

Oliehandel.BE aan de schoonmaak met DASTY!

​​​

Oliehandel.BE aan de schoonmaak met DASTY!

Is het tijd om de onderdelen van jouw machines, kettingen, draaibanken - frezen – boormachines, industriële filters, gereedschappen vervuild met verbrande olie te reinigen? Dan is daar een wondermiddel genaamd Dasty voor!

Dasty Ontvetter Professional is het ideale product voor de schoonmaak van: werktuigmachines, mechanische gereedschappen en industriële filters. Het kan veilig toegepast worden op een grote diversiteit aan materialen.

Lees meer

Voorbereiding op het autocrossseizoen

SMEERMIDDELEN VOOR DE AUTOCROSS

Voor het aankomend autocross seizoen, wil je natuurlijk dat jouw crossauto weer in topconditie verkeert. Hierbij horen natuurlijk smeermiddelen welke bestand zijn tegen de bijbehorende omstandigheden. Oliehandel.BE verkoopt naast de reguliere smeermiddelen ook specifieke producten voor de auto- en motorsport. Denk hierbij aan motorolie, versnellingsbakolie en vetten.

Lees meer

(anti) roest

BESCHERMING TEGEN ROEST

Roestvorming ontstaat wanneer ijzer reageert met zuurstof in de aanwezigheid van water (dus ook bij vocht en condens). Het is een mengeling van ijzeroxide en hydroxylgroepen. Roesten is een vorm van corrosie van ijzerhoudende materialen zoals staal. Wanneer ijzer reageert met zuurstof in de aanwezigheid van zoutwater versneld dit het corrosie proces door de aanwezigheid van het zout. Roesten kan ook versneld worden door zuren.

Lees meer

Putoline Olie in de spotlights

PUTOLINE

Al sinds 1970 biedt Putoline Oil uitsluitend producten voor gemotoriseerde tweewielers. Alleen daarmee onderscheidt Putoline Oil zich al ten opzichte van andere bekende merken. Het assortiment bestond in het begin uit alleen maar smeermiddelen voor fietsen en bromfietsen. De oprichter van het merk had echter een passie voor de MX en daarom werd het assortiment  al snel uitgebreid met specifieke producten voor MX-motoren. Putoline Oil groeide uit tot een begrip voor de motorrijder.

Lees meer

Kwaliteit uit Zwitserland

Motorex ….kwaliteit uit Zwitserland!

Het Zwitserse merk Motorex levert al meer dan 100 jaar producten en diensten van de hoogste kwaliteit. Die  topkwaliteit en ervaring maken Motorex tot een betrouwbare partner van Oliehandel.be. Een heel mooi merk met prachtige producten voor professionele en recreatieve gebruikers in de motorsport en voor eigenaren van classic cars.

Lees meer

Motul

Motul Motorolie

Motul was de eerste producent die de ester technologie gebruikte bij de ontwikkeling van hun 100% synthetische smeermiddelen voor auto’s. Dit maakt dat het merk hoog staat aangeschreven bij de liefhebbers van snelle auto’s en voor de autosport vaak wordt aanbevolen. De plantaardige esters hebben een exceptionele weerstand tegen hoge temperaturen en zijn ongevoelig voor shearing (zorgen voor een stabiele viscositeit).

Lees meer

Specialist in Shell

SHELL SPECIALIST! SCHERP GEPRIJSD EN SNEL GELEVERD

In meer dan 100 landen verkoopt het merk Shell haar kwaliteitsproducten, vaak aanbevolen door fabrikanten. Zo ook in de Benelux, waar Oliehandel.be rechtstreeks levert aan veel bedrijven en particulieren.

Shell heeft diverse doorontwikkelde productlijnen en bedient landbouw, auto’s, vrachtwagens, luchtvaart, bouw, scheepvaart, staalindustrie, mijnbouwen en de energie industrie. Bij Oliehandel.be kunnen je voor veel Shellproducten terecht.

Lees meer

Winter op komst!

De winter is weer in aantocht!
Wanneer de dagen korter worden en de kans op gladheid groter is, is aandacht voor veiligheid extra belangrijk. Graag helpen we u in de winter ook veilig op (de) weg.

Lees meer

Oliehandel werkhandschoen

Dat Oliehandel de grootste en voordeligste webshop is voor olie en smeermiddelen hoeven wij niet meer te vertellen.

Maar wist jij dat jij bij Oliehandel ook heel goed kan slagen voor branche gerelateerde equipement en toebehoren?

Zo vind je bijvoorbeeld alle denkbare vatpompen, een oliefiltersleutel een olieopvang bak, maar ook trechters en schenkkannen. Superhandige tools wanneer je zelf je olie ververst en natuurlijk altijd scherp geprijsd!

Lees meer

Voordelenvanoecomix

OECOMIX: DE VOORDELEN OP EEN RIJTJE

Er zijn maar weinig soorten benzine die de etikettering 'schadelijk voor het milieu' kunnen achterwege laten - de speciale brandstoffen van Oest wel! Oecomix 2T en Oecokraft 4T staan voor meer zuiverheid - minder schadelijke stoffen. De speciale brandstoffen van Oest bevatten onder andere geen benzeen en zijn arm aan aromaten en zwavel.

Lees meer

1 2 3 4 5 ... 37 Next Page

Whatsapp