Het dak eraf met Oliehandel.nl!

 

Het dak eraf met Oliehandel.nl!


Voor de trotse cabriobezitter breekt er weer een heerlijke tijd aan: het cabrioseizoen! Genieten van de wind, zon en de frisse geuren van het voorjaar met het dak omlaag is puur genot. Maar, om dit zorgeloos te blijven doen, is nu hét moment voor een onderhoudsbeurt van je cabrio, met speciale aandacht voor de cabriokap.

Door het verwaarlozen van onderhoud kunnen er onnodig hoge reparatiekosten ontstaan. Deze zijn eenvoudig te voorkomen door het gebruik van de juiste hydraulische olie en een optimale smering van geleiders en bewegende delen. Hier komt PL Lube S in beeld: het ideale smeermiddel voor alle scharnierpunten van je softtop of hardtop, zonder schade aan rubber of kunststoffen. Wij raden aan dit jaarlijks te doen, voor het behoud van je cabrio.

PL Lube S, met zijn unieke SYNGIS-formule, biedt superieure smering en is perfect voor een breed scala aan toepassingen. Van deurvangers en scharnieren tot ruitenwissermechanismen en raamgeleiders – PL Lube S doet het werk. Het is zelfs ideaal voor plekken waar traditioneel vet niet gewenst is, dankzij zijn transparante aard en het vermijden van vuilaanhechting.

Eenmaal aangebracht, biedt het langdurige bescherming tegen water (zelfs zoutwater) en trekt het geen vuil of stof aan. Voor de beste hydraulische oliën voor je cabriokap verwijzen we je naar onze online productadviseur. Vind snel de juiste olie, en voor hulp staan we altijd voor je klaar via info@oliehandel.nl.

Vergeet ook niet de cabriokapstof en lederen bekleding te onderhouden. Onze specifieke cabrio onderhoudsproducten, zoals de MoTip Impregneerspray en S100 Lederreiniger, houden je cabrio in topconditie. Ze bieden bescherming, frisheid en zorgen ervoor dat je cabrio er altijd op zijn best uitziet.

Team Oliehandel.NL wenst je een fantastisch cabrioseizoen toe!

Share:

Whatsapp