Nieuw en exclusief bij OLiehandel, De Oliehandel Kalender!

Hij is er weer; de nieuwe Oliehandel-Kalender 2021!

Spraakmakend, verfrissend met prachtige foto’s en niet minder belangrijk; boordevol extra maandacties! Voor 2021 hebben we 12 seizoensgebonden, bijzondere of extra scherpe deals voor je bedacht. Zo wordt het kijken naar deze kalender niet alleen heel erg leuk, maar ook nog eens interessant.

Ons team heeft voor de Oliehandel 2021 kalender 12 prachtige modellen weten vast te strikken en daar maandelijks een fantastische actie aan gekoppeld. Nieuwe maand, nieuw gezicht en een nieuwe aanbieding. Van een een gratis De-icer in de winter, 10% korting op een bekend merk tot een gratis hevelpomp; je vindt het allemaal in de nieuwe Oliehandel.nl kalender. Deze is vanaf deze week te bestellen in onze webshop voor maar € 9,95! Uiteraard een superleuk en origineel kado om te geven. De kalender past trouwens ook prima onder de kerstboom! ;)

En mocht je het nog niet weten, onze kalender is ook dit jaar verkrijgbaar in een dames én heren versie. Bestel tijdig jouw Oliehandel kalender, want Op=Op en dat zou toch heel erg jammer zijn!

Share:

Whatsapp

ENI 15% KORTING

Actie geldt t/m 1 Mei 2024.

Geldig op particuliere siteprijzen.

Actie gemist? Dikke vette pech...

 

Klik hier