80W90

De 80W90 olie is een olie voor zware prestaties, zoals die gevraagd worden in bijvoorbeeld versnellingsbakken en overbrengingssystemen. Deze bevat additieven die zorgen dat de motor of machine zonder problemen hoge prestaties kan leveren. De 80W90 is een multigrade olie en kan dus zowel in de zomer als in de winter ingezet worden.

Wat is 80W90 motorolie?

In transmissie systemen ontstaat natuurlijk veel wrijving en wrijving betekent slijtage. Een juiste motorolie is dus zeer belangrijk, want het verlengt de levensduur van uw machines en motoren. De 80W90 olie is overigens niet enkel een smeermiddel. De olie voert ook de ontstane warmte af en zorgt er ook voor dat kleine deeltjes zich niet in de motor kunnen afzetten en zo schade kunnen veroorzaken. Wijk daarom niet af van de instructies van de fabrikant.

Ruime keus 80W90 olie bij oliehandel.be

Bij oliehandel.be heb je een ruime keus in 80W90 olie. Wij zijn een onafhankelijke leverancier en bij ons heb je de keus uit verschillende merken. Zoek je ook 75W140 olie? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Weet u het niet zeker en wilt u advies? Voor een snel en vakkundig advies, neemt u gewoon even contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Bestel 80W90 olie voor 15:00 uur en wij zorgen ervoor dat je bestelling vandaag nog wordt verzonden.

Populaire merken met 80W90 olie:
Eurol 80W90 | Kroon Oil 80W90 | Motul 80W90

  Filter uw keuze
  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Filter uw keuze
  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Whatsapp