S100

S100 is een premiummerk voor produkten voor totaal motorfiets onderhoud en reiniging. Oliehandel.be verkoopt onder andere S100 Kettingreinigers, Kettingsprays en Motorfiets totaalreinigers. Al deze produkten bezitten de unieke eigenschap welke het onderhoud van de motorfiets en kleding eenvoudig maakt en daarnaast ook nog de beste bescherming biedt.

S100
Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een wereldwijde innovatie ziet het licht: de S100 Motortotaalreiniger
Uitsluitend producten die in een echte behoefte voorzien en probleemstellingen op competente wijze kunnen oplossen, hebben de potentie om een koppositie in de markt in te nemen. Toen de beide zonen van Dr. O.K. Wack in de jaren ‘70 vol enthousiasme deelnamen aan motorraces, viel hen al snel op dat er geen reinigingsproduct was waarmee al het vuil na een dergelijke race kon worden aangepakt.
Er waren weliswaar koudreinigers, maar deze waren alleen geschikt voor het verwijderen van olievlekken. Stof, roet, insecten of gewoon modder kon nauwelijks of helemaal niet worden verwijderd. Het kostte heel veel handmatige inspanning om de motor weer blinkend schoon te krijgen.
Voortbouwend op het succes met P21-S leidden intensieve werkzaamheden op het gebied van onderzoek en ontwikkeling en diverse tests in 1980 tot de eerste motorfietsreiniger ter wereld: de S100 Motortotaalreiniger. Al snel bleek dat er in een duidelijke behoefte van de verbruiker werd voorzien. In het 2e jaar na de introductie waren er al 100.000 S100 Motortotaalreinigers verkocht.
Dat had niet alleen te maken met het hoogwaardige reinigingseffect. De gebruiksvriendelijkheid en het snelle en perfecte resultaat waren overtuigend. Dit bleef natuurlijk niet onopgemerkt. Steeds weer probeerde de concurrentie om soortgelijke producten te lanceren – het merendeel hiervan bestaat echter al niet meer. In het buitenland doken zelfs producten op met een identieke naam. Deze hebben echter niets gemeenschappelijk met de kwaliteit van de S100. De S100 van Dr. Wack is en blijft immers de enige echte.

www.s100.nl

Whatsapp