Penrite

Moderne syntetische motorolien die bijdragen aan het reinigen van uw motor zijn technische hoogstandjes, maar lang niet altijd geschikt voor uw klassieke auto of motorfiets. In veel gevallen is het verstandig om een speciaal voor de technologie uit de bouwperiode van uw auto of motorfiets ontwikkelde minerale multigrade olie te gebruiken. Penrite is gespecialiseerd in dit soort olie voor klassieke auto’s en motorfietsen.

Penrite
Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Moderne synthetische motorolien die bijdragen aan het reinigen van uw motor zijn technische hoogstandjes, maar lang niet altijd geschikt voor uw klassieke auto of motorfiets.
In veel gevallen is het verstandig om een speciaal voor de technologie uit de bouwperiode van uw auto of motorfiets ontwikkelde minerale multigrade olie te gebruiken.

Penrite is gespecialiseerd in dit soort olie voor klassieke auto’s en motorfietsen. Moderne motoroliën bevatten veel verschillende additieven om uw motor schoon en milieuvriendelijk te houden, die te aggresief kunnen zijn voor uw klassieke auto- of motorfietsmotor.
Aan de andere kant bevatten klassieke oliën veel meer zink (zddp), wat voor klassiekers een beschermende werking geeft, maar weer slecht is voor moderne voertuigen voorzien van een katalysator. Vandaar dat u bij oliehandel.be de keuze heeft tussen een groot aanbod van zowel klassieke als moderne oliën.

Heeft u interesse in Penrite of andere klassiekerolie maar heeft u nog vragen? Neemt u gerust contact met ons op via info@oliehandel.be of tijdens kantooruren telefonisch via 078 0323300

Whatsapp