JLM

JLM Lubricants is een wereldwijd merk dat een breed assortiment aan producten zoals additieven en reinigers voor de auto-industrie ontwikkelt en produceert. JLM-producten worden voornamelijk ontwikkeld voor de professionele monteur die in een steeds meer diagnostische omgeving werkt.

Oliehandel.be bied een brede range aan JLM producten voor zowel professionele als particuliere gebruikers in de automotive branche. 

JLM
Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

JLM biedt een breed scala aan hoogwaardige service- en onderhoudsproducten waarmee monteurs hun werk snel en grondig kunnen uitvoeren.
Het assortiment van JLM omvat technische sprays, smeermiddelen, coatings, lekdichte afdichtingsmiddelen, reinigingsmiddelen en spoelmiddelen voor de verschillende activiteiten die in de werkplaats worden uitgevoerd.

Om te voorkomen dat de motor en kostbare onderdelen binnen de kortste keren vervuild zijn, heeft JLM een uitgebreid assortiment additieven. De krachtige additieven zijn specifiek ontworpen om brandstofsystemen en het in- en uitlaattraject van verbrandingsmotoren schoon te maken en te houden.

Bij Oliehandel.be verkopen wij JLM producten voor automotive of de motorfiets. Heeft u interesse in JLM producten die u niet op onze website ziet staan? Wij kunnen het voor u bestellen! Neemt u gerust contact met ons op via info@oliehandel.be of tijdens kantooruren telefonisch via 078 0323300


Whatsapp