Holts

Holts is een Brits merk in auto onderhouds producten dat al meer dan 100 jaar actief is. Oliehandel.be levert onder andere de bekende Holts Start pilot en veelgebruikte Gun Gum. Op werkdagen voor 15:00 besteld en op voorraad is de volgende dag bij u!

Holts
Filter uw keuze
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter uw keuze
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Opgericht in het Verenigd Koninkrijk, meer dan 65 jaar geleden door Douglas Holt. Holt Lloyd is uitgegroeid tot een marktleider in de productie en wereldwijde distributie van automotive en aftermarket producten. Voorheen bekend als Holt Products Company, later werd het bedrijf samengevoegd met Lloyd Industries Ltd, dit is opgericht door Tom Heywood in 1962,.Dit samen is Holt Lloyd International Ltd geworden in 1975.
Een opeenvolging van overnames en fusies volgden daarna - in 1980 met Pro-Combur en in 1987 met Morgan Crucible Ltd, waardoor Holt Lloyd de grootste auto zorggroep in de wereld.
In 1994 leden van Holt Lloyd leidde een management buy-out van Morgan Crucible, en in 1997 Simoniz International Ltd werd overgenomen, verdere versterking van de stal van merken.
In 1997 werd Holt Lloyd gekocht door Allied Signal, die in 2000 hun voornemen om te fuseren met Honeywell International Ltd
Vandaag de dag wordt Holt Lloyd geïntegreerd in FRAM-groep, en voegt zich bij andere vooraanstaande auto-consumentenmerken - Fram, Autolite en Prestone in het leveren van de beste kwaliteit.

Whatsapp