Vaseline

Vaseline wordt gebruikt als smeermiddel voor auto's en motoren, essentieel voor de bescherming tegen roest en slijtage. Het dient ook als polenvet voor accupolen en voor de smering van mechanische onderdelen, waardoor het een veelzijdig onderhoudsproduct is in de automotive sector.

Filter uw keuze
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter uw keuze
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vaseline

Vaseline is een multifunctioneel smeermiddel, cruciaal in de onderhoud van auto's en motoren. Het staat bekend om zijn vermogen om te beschermen tegen roest en corrosie, waardoor het een onmisbaar product is in elke garage. Door zijn dikke, consistentie biedt het langdurige bescherming en smering, zelfs onder extreme omstandigheden.

Vaseline Protect Spray

Vaseline Protect Spray is een veelzijdige variant, ontworpen voor gemakkelijke applicatie en diep penetrerend vermogen. Deze sprayvorm zorgt voor een snelle en gelijkmatige dekking op moeilijk bereikbare plaatsen, waardoor het ideaal is voor het onderhoud van fijne mechanische onderdelen. Het beschermt effectief tegen vocht en vuil, waardoor het de levensduur van de onderdelen verlengt.

Witte Vaseline

Witte vaseline, ook bekend als witte petrolatum, is een gezuiverde vorm van vaseline die bijzonder geschikt is voor toepassingen waar zuiverheid en esthetiek belangrijk zijn. Het wordt vaak gebruikt in de cosmetische en farmaceutische industrie, maar ook in de automotive sector voor het smeren en beschermen van onderdelen die schoon en vlekvrij moeten blijven.

Wat is Petrolatum?

Petrolatum, de technische term voor vaseline, is een mengsel van koolwaterstoffen die wordt verkregen uit aardolie. Het staat bekend om zijn uitstekende smerende en vochtwerende eigenschappen. Petrolatum vormt een beschermende barrière op het oppervlak waarmee het in contact komt, waardoor het uitermate geschikt is voor de bescherming en smering van een breed scala aan mechanische onderdelen.

Whatsapp