Hydraulische Olie VHLP

Of u nu een nieuwe of een wat oudere auto heeft, voor elke auto is goede motorolie van groot belang.De auto verbruikt met goede motorolie namelijk minder brandstof en de motor slijt minder snel.Op de lange duur zult u door de juiste olie te gebruiken kosten besparen.Op Oliehandel.nl vindt u een ruim aanbod aan diverse soorten motorolie, waardoor u makkelijk een olie vindt die bij uw auto past.

  Filter uw keuze
  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Filter uw keuze
  Pagina
  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Wat is ATF olie?

  Automatische Transmissie Vloeistof olie is een speciaal samengestelde vloeistof. Het wordt gebruikt in de transmissies van voertuigen met een automatische versnellingsbak. Deze olie vervult verschillende cruciale functies. Denk aan de smering van bewegende onderdelen, koeling van de transmissie, bescherming tegen corrosie en het verbeteren van de algehele prestaties van de transmissie.

  ATF olie is ontworpen om aan specifieke eisen van automatische transmissies te voldoen. Het product varieert in samenstelling en eigenschappen, vergeleken met andere smeermiddelen. De kleur van de vloeistof is meestal rood of groen. Het is wel van groot belang dat u het juiste type ATF olie gebruikt dat wordt aanbevolen door de fabrikant van het voertuig. Ook het gebruik van een onjuist type ATF olie kan leiden tot storingen of ernstige schade aan de transmissie.

  ATF olie in bulk

  Bij Oliehandel bestelt u ATF olie in bulk. Dit is mogelijk vanaf 500 liter. Bij bulk-bestellingen maken we een offerte voor u op maat, op basis van het specifieke product dat u op het oog heeft. De bestelling leveren we met een tankwagen, zodat we het in de opslag van uw tank kunnen pompen. Kies in onze webshop uit de volgende soorten ATF olie:

  • Transfluid STF;
  • Transyn 75W90 GL;
  • HPX 75W80 GL4.

  ATF olie bestellen bij Oliehandel.nl

  Bent u van plan om ATF olie te bestellen? In onze webshop bent u in goede handen. Plaats de producten die u gaat bestellen in de digitale winkelwagen. Vervolgens kiest u uit een van de diverse, veilige betaalmethodes. Plaatst u de bestelling? Dan kunt u de bestelling binnen één tot drie werkdagen op het door u opgegeven afleveradres verwachten. Wist u dat u ook kunt profiteren van gratis verzending? Bij bestellingen met een bestelwaarde van €125,- of meer betaalt u geen verzendkosten.

  Wilt u graag meer weten?

  Heeft u nog vragen over de producten uit ons assortiment? Of heeft u misschien een specifieke vraag over het toepassen van de ATF olie? Bekijk dan de productpagina’s of de veelgestelde vragenpagina. Uiteraard staan onze medewerkers ook met veel enthousiasme voor u klaar.

  Van maandag tot en met vrijdag zijn we zowel telefonisch als per e-mail beschikbaar. U neemt telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 (0)88 0320 300. Stuurt u liever een e-mail? Mail dan naar info@oliehandel.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Onze medewerkers staan met veel enthousiasme voor u klaar!

   

  Whatsapp