Valvoline

Valvoline loopt al 150 jaar voorop op het gebied van smeermiddelentechnologie. Van het creëren van X-18 motorolie in 1939 tot hoogwaardige raceolie in 1965 tot MaxLife olie voor hoge kilometerstanden in 2000, heeft Valvoline geïnnoveerd om voertuigeigenaren kwaliteitsproducten te bieden. Topmerken zoals Valvoline koopt u natuurlijk bij Oliehandel.be!

Valvoline
Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Valvoline loopt al 150 jaar voorop op het gebied van smeermiddelentechnologie. Van het creëren van X-18-motorolie in 1939 tot hoogwaardige raceolie in 1965 tot MaxLife-olie voor hoge kilometerstanden in 2000, heeft Valvoline geïnnoveerd om eigenaren kwaliteitsproducten te bieden die de motorzorg maximaliseren.

Tegenwoordig heeft Valvoline een wereldwijd netwerk van onderzoeks- en ontwikkelingslaboratoria, distributie en klantenservice in 140 landen. Naast toonaangevende producten biedt Valvoline een toenemende wereldwijde merksterkte en innovatieve tools die van Valvoline een waardevolle partner maken met installateurs, dealers, detailhandelaren, fabrikanten van apparatuur en zakelijke exploitanten.

Valvoline is er trots op het enige motoroliemaatschappij te zijn geweest dat alle vijf vereiste tests voor API- en ILSAC-benzinecategorieën in ons eigen motortestlaboratorium heeft kunnen uitvoeren. Deze geavanceerde motortesttechnologieën geven Valvoline meer vrijheid en flexibiliteit om te innoveren voor onze klanten. Valvoline is altijd in beweging en zet onze jarenlange traditie van waardetoevoegende innovaties voor gebruikers en partners voort. 

Heeft u interesse in Valvoline of andere producten? Wij kunnen het voor u bestellen! Neemt u gerust contact met ons op via info@oliehandel.be of tijdens kantooruren telefonisch 078 0323300

 

Whatsapp