Piusi

Piusi is een topmerk op het gebied van systemen en oplossingen voor het verpompen, doseren en meten van brandstoffen, smeermiddelen en vloeistoffen. Bij oliehandel.be vindt u een breed aanbod aan Piusi producten, varierend van handbediende vatpompen tot complete tankinstallaties en accesoires. 

Piusi
Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

PIUSI  bestaat sinds 1953, een echt Italiaans bedrijf.  Ze zijn ooit begonnen als werktuigbouwkundige werkplaats voor de agrarische industrie. Het bedrijf maakte al snel naam als fabrikant van sterk en eenvoudig te gebruiken producten die geschikt zijn voor een reeks van “verschillende toepassingen” (più-usi).

Piusi biedt professionele, makkelijk te gebruiken en top-performance oplossingen voor het “doseren” en het meten van brandstoffen, smeermiddelen en vloeistoffen. Maar ook van de Piusi pompen, flowmeters, doseer instrumenten en accessoires (filters, sproeiers, enz.). Ze leveren voor diverse markten van transport tot de bouw, de landbouw, de automobielindustrie, de scheepsbouw.

Bij oliehandel.be vindt u een breed aanbod aan Piusi producten, varierend van handbediende vatpompen tot complete tankinstallaties en accesoires. 

Whatsapp