Motul

De producten van Motul behoren tot de beste motoroliën die er op de markt te krijgen zijn. Het 300V assortiment van Motul presteert ver boven de vastgestelde normen van zowel autofabrikanten als motorfiets fabrikanten en is het paradeplaatje van Motul.

Uiteraard bieden wij ook andere producten van Motul aan. Bent u op zoek naar een Motul product maar kunt u deze niet vinden? Stuur dan een mailtje naar Info@oliehandel.be of bel tijdens kantooruren naar 078 032330

Motul
Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Motul is leverancier voor alle auto en motor onderhoudsproducten en vierde kort geleden zijn 150ste verjaardag. Meer dan anderhalve eeuw van ononderbroken activiteit die Motul de ruimte heeft gegeven om voortdurend te moderniseren en de voorhoede van de technologie te beklimmen.

Deze permanente zoektocht en de vastberadenheid om vooruit te gaan hebben ertoe geleid dat de onderneming naar een benijdenswaardige positie in haar sector is gegroeid. Het bedrijf geniet wereldwijde reputatie en wordt unaniem erkend voor de kwaliteit van haar producten, capaciteit om te innoveren en betrokkenheid in de wereld van competitie.

Motul geschiedenis 

Gedurende deze geschiedenis zijn alle Motul medewerk(st)ers gedreven door een veeleisend ethos, passie en respect. De mannen en vrouwen, die het merk hebben gebouwd en nog steeds opbouwen, hebben altijd de kracht in zichzelf gevonden om het bedrijf op een zeer veeleisend technisch en menselijk niveau te houden.

Motul olie assortiment

De producten van Motul behoren tot de beste motoroliën die er op de markt te krijgen zijn. Het 300V assortiment van Motul presteert ver boven de vastgestelde normen van zowel autofabrikanten als motorfiets fabrikanten en is het paradeplaatje van Motul. Dit komt onder andere door het gebruik van de nieuwste technologieën zoals de Double Esters die ze zelf hebben ontwikkeld. Uiteraard bieden wij ook andere producten van Motul aan. Bent u op zoek naar een Motul product maar kunt u deze niet vinden? Stuur dan een mailtje naar Info@oliehandel.be of tijdens kantooruren bel naar 078 0323300

Whatsapp