Mobil 1

MOBIL 1 MOTOROLIE EN SMEERMIDDELEN

Voor iedere autoliefhebber op zowel de zakelijke als particuliere markt is het maximale uit hun motor halen een ware passie. MOBIL en Porsche geven daarvan het perfecte voorbeeld.

Wij adviseren u graag over de juiste keuze voor Mobil 1 olie en smeermiddelen. Onze adviseurs weten als geen ander welke Mobil 1 olie voor welk merk en model u het beste kunt inzetten. Of het nu gaat om u als Porsche, Audi, Volkswagenrijder of welk ander automerk dan ook.

Wij zijn u graag van dienst!

Oliehandel.be

Tel.nr.: 088-0323300

Mobil 1
Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

 

Voor iedere autoliefhebber op zowel de zakelijke als particuliere markt is het maximale uit hun motor halen een ware passie. MOBIL en Porsche geven daarvan het perfecte voorbeeld.

Niet voor niets is er een samenwerking van ruim 20 jaar ontstaan. Beide zijn veeleisend in technologische oplossingen en maximale motorprestaties, waaraan een ware winnaarsmentaliteit ten grondslag ligt. Zo werkt Mobil 1 sneller waardoor uw motor optimale efficiëntie bereikt en is het mogelijk een verbeterd brandstofrendement te behalen.

 

Porsche en MOBIL 1 – gedeelde visie

Porsche en het MOBIL 1 team vinden beide innoveren voor het leveren van optimale prestaties en mooie (race) ervaringen belangrijk. Innovatie door in de meeste veeleisende raceomgevingen technologische oplossingen te ontwikkelen voor teams die willen winnen. Niet voor niets wordt Porsche sinds 1996 standaard af fabriek geleverd met MOBIL 1 motorolie. Dat deze olie aanbevolen wordt voor na-vullingen spreekt voor zich.

Tests tonen het aan

 

Mobil 1 kan alle bewegende onderdelen van de motor 15 seconden eerder bereiken dan sommige conventionele oliën. Voordat uw olie volledig circuleert ontstaat er extra wrijving tussen niet gesmeerde onderdelen van de motor waardoor de levensduur van de motor geleidelijk vermindert. Synthetische motoroliën zoals MOBIL 1 beginnen echter meteen te circuleren zodat elk bewegend onderdeel in de auto wordt beschermd. Zo voorkom je onderhoudskosten (Bron MOBIL).

 

De gemeenschappelijke deler

Een samenwerking die al meer dan 20 jaar duurt ontstaat niet zomaar. Zowel Porsche als MOBIL 1 gaan voor optimale prestaties. Zo delen Porsche en MOBIL 1 dezelfde toewijding om met een topproduct duurzaamheid, optimale motorefficiëntie en antislijtage bescherming te bieden die krachtige (sport) wagens als Porsche nodig hebben.

 

Beloftes nakomen

Presteren en beloftes nakomen dat is niet alleen een gemeenschappelijke deler met Porsche en MOBIL 1. Ook bij Oliehandel.be kunt u rekenen op goede prestaties, gedegen advies en afspraken die worden waargemaakt

Wij adviseren u graag over de juiste keuze voor olie en smeermiddelen. Onze adviseurs weten als geen ander welke olie voor welk merk en model u het beste kunt inzetten. Of het nu gaat om u als Porsche, Audi, Volkswagenrijder of welk ander automerk dan ook.

 

Wij zijn u graag van dienst!

 

Oliehandel.be

 

Tel.nr.: +3278484108

Whatsapp