Liqui Moly

LIQUI MOLY is het populairste motoroliemerk van Duitsland. Onderscheidingen als „Topmerk“ of „Best Brand“ weerspiegelen sinds jaren het hoge aanzien bij zowel vakmensen als ook bij de consument. Liqui Moly biedt een breed assortiment motor- en transmissieoliën, brandstof- en olie-additieven van absolute topkwaliteit

Liqui Moly
Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

MERK

LIQUI MOLY is het populairste motoroliemerk van Duitsland. Onderscheidingen als „Topmerk“ of „Best Brand“ weerspiegelen sinds jaren het hoge aanzien bij zowel vakmensen als ook bij de consument. Dit soort continuïteit is geenszins toeval of een automatisme. Het is het resultaat van de dagelijkse betrokkenheid van haar mede-onderneemsters en mede-ondernemers. Deze gezamenlijke inspanning is, wat hen sterk maakt, wat ons speciaal maakt, waardoor zij wereldwijd zo succesvol zijn.

MADE IN GERMANY

Als ideeënsmidse uit Schwaben in het Zuiden van Duitsland en als verantwoordelijk global player onderzoeken, ontwikkelt en produceert Liqui Moly steeds uitsluitend in Duitsland. Daarbij zetten zij sinds bijna 60 jaar regelmatig nieuwe maatstaven qua kwaliteit en prestatie. Haar oplossingen bestaan grotendeels uit eigen recepten, die permanent worden getest en al naar gelang, aan nieuwe technische realiteiten worden aangepast. Een volledige kwaliteitscontrole – vanaf de levering van de grondstoffen, tijdens de productie en voordat de levering plaatsvindt – staat daarbij garant voor de best mogelijke veiligheid.

Whatsapp