Kroon Oil

In 1906 is Kroon-Oil in Almelo opgericht, een echt Nederlands merk dus. Kroon-oil is van oudsher bekend van de fiets- en huishoudelijke producten, echter de laatste 15 jaar is daar verandering in gekomen.

Tegenwoordig hoort Kroon-Oil in het rijtje van de grootste onafhankelijke leveranciers van smeermiddelen in West Europa. Behalve in Nederland wordt Kroon-Oil onder andere verkocht in Duitsland, Groot-Britannie en in Frankrijk.Ook is het assortiment flink uitgebreid, want Kroon-Oil produceert en levert producten voor de automotive, tweewielerbranche, industrie, marine en de agrarische sector. Kortom Kroon-oil biedt het hele pakket!

Kroon Oil
Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een voordeel van Kroon-Oil is dat ze als onafhankelijke producent snel kunnen inspringen op marktontwikkelingen en wensen van de afnemers. Om dit te realiseren beschikt Kroon-oil over een eigen productiebedrijf voor productie, onderzoek, ontwikkeling en analyses. Zo wordt de kwaliteit van de olie gewaarborgd en waar mogelijk verbeterd.

Vol trots kunnen wij van Oliehandel.be zeggen dat wij het hele assortiment van Kroon-Oil op onze website aanbieden.

Kroon olie advies

Heb jij advies nodig over Kroon olie? Dan kunt je altijd contact opnemen met Oliehandel.be. Oliehandel.be is van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 bereikbaar op 088-03 233 00. Onze experts kunnen u dan het beste Kroon olie advies geven.

Whatsapp