K-Seal producten

Lekkage in het koelsysteem van uw voertuig? Door de geavanceerde formule met keramische microvezels en koperdeeltjes van K-seal worden scheurtjes die voor het blote oog onzichtbaar zijn voorzien van een supersterke permanente afdichtlaag. K-seal is uit voorraad leverbaar bij Oliehandel.be

K-Seal

K-Seal's geavanceerde formule maakt gebruik van keramische microvezels en koperdeeltjes. dit zorgt voor een snelle permanente afdichting van de meeste gaten of scheuren in het koelsysteem tot wel 0.75mm ! De unieke formule komt bij scheurtjes die voor het blote oog onzichtbaar zijn en vormen een super sterke afdichting. Een scheurtje vult zich van boven naar beneden met de K-seal formule met als gevolg een volledige ''las en permanente reparatie''. De toevoeging van koper in K-seal is niet alleen voor de sterke van de reparatie, het voorkomt ook ''hot spots'' dit in tegenstelling tot producten die geen koperdeeltjes bevattten.

K-seal kan na gebruik veilig in het koelsysteem achtergelaten worden. Wanneer er nieuwe lekkages ontstaan, zullen deze worden gerepareerd zonder dat je het door hebt. K-seal is ideaal om te gebruiken bij revisie van motoren, vaak zijn haarscheurtjes onopgemerkt gebleven nadat de revisie voltooid is. voeg na de revisie van de motor direct K-seal toe aan het koelsysteem, alle lekken worden verzegeld, dit voorkomt tijdrovende en kostbare reparaties.

Whatsapp