Hiflo

Hilfo Filtro is een van 's werelds grootste merken op het gebied van aftermarket filters voor motorfietsen, scooters en ATV's. Oliehandel.be bied een uitgebreid assortiment oliefilters en luchtfilters van Hiflo Filtro aan.

Weet u niet zeker welk filter u nodig heeft voor uw motorfiets, scooter of ATV, kan kunt deze opzoeken in deze online catalogus of contact opnemen met een van onze adviseurs

Hiflo
Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hiflo is een van de wereldwijde marktleiders op het gebied van oliefilters en luchtfilters voor motorfietsen, scooters en ATV's.
Oliehandel.be biedt u de keuze uit topkwaliteit Hiflo-filters voor alle gerenommeerde merken, waaronder Honda, Suzuki, Kawasaki en Yamaha.

Om deze topkwaliteit te garanderen wordt elk filter onderworpen aan maar liefst zestien controles, alvorens op de markt te worden gebracht.

Hiflo gebruikt materialen van gerenommeerde fabrikanten om aan de kwaliteitseisen te voldoen. Zo gebruikt men staal van Toyota en NKK, lijm van het Duitse Henkel en filterpapier van onder meer Ahltrom Filtration en Vose. 

HIFLO was de eerste fabrikant ter wereld die zijn oliefilters door de TUV keuring kregen, waardoor Hiflo filters minstens net zo goed als originele filters.

Whatsapp