Cim-Tek

Op zoek naar een filter voor uw brandstoftank? Oliehandel.be levert brandstoffilters van het topmerk Cim-Tek. Ook voor adapters en filterhouders bent u bij Oliehandel.be aan het juiste adres

Cim-Tek
Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter uw keuze
Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

GESCHIEDENIS

In 1956, heeft een professionele ingenieur, A. Richard Ayers een product ontwikkeld genaamd de "Pre-Vent". Richard had behoefte aan een plek om zijn nieuwe product te vervaardigen, zodat hij richtte Central Illinois Manufacturing Company (CIMCO) in Bement, Illinois. De "Pre-Vent" is een vuldop met een druk en vacuüm op te heffen dat de verdamping in benzine opslagtanks reduceert en zorgt voor het behoud van de kwaliteit van de opgeslagen brandstof. Meer dan 50 jaar later, is de "Pre-Vent" cap nog steeds geproduceerd door CIMCO. Het jonge bedrijf worstelde te bestaan met job-shop contracten, terwijl Richard zette zijn onderzoek naar een brandstof filter op verzoek van een grote aardolie-distributeur. In 1958 werd de "clean-flow" filter op de markt gebracht. Het werd gevolgd door een 'Gas-O-Line "-serie, nu bekend als onze 200 lijn. Later CIMCO opgericht de handelsnaam "Cim-Tek Filtration".

In de loop der jaren heeft het bedrijf blijft filtratie innoveren en nieuwe producten te ontwikkelen. Het is een bewijs van onze geschiedenis dat al onze originele producten - de "Pre-Vent" en 200 line filter - beschikbaar zijn vandaag de dag. Nu, Cim-Tek filters zijn wereldwijd verkrijgbaar via onze vertegenwoordigers.

Vandaag de dag blijft het bedrijf als een familiebedrijf en geëxploiteerd bedrijf. Vanaf het begin heeft de sleutel tot succes is te spelen op de behoeften van klanten in de veranderende wereld van de filtratie. Tegenwoordig filtratie noodzakelijk in een grote verscheidenheid van aardolie, dieselbrandstof, hydraulische en industriële installaties. Onze klanten zijn gekomen om ons verwachten dat wij voor kwaliteit en innovatie te bieden.

Whatsapp