Blog

KROON OIL EXPULSA voor uw motorfiets nu sterk in prijs verlaagd!


Vandaag kunnen wij u verblijden met een prijsverlaging op de Kroon Oil EXPULSA lijn. Zowel de half (semi)-syntetische producten als de vol (full) - synthetische prodcuten zijn scherp geprijsd!

Het blijkt gewoon dat er veel vraag is naar dit product en wij dit nu ook voor onze klanten nog scherper kunnen aanbieden door dit product nu uit voorraad te gaan leveren.

Lees meer

Gelukkig nieuwjaar van Oliehandel.nl !


Wij willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om al onze klanten hartelijk te bedanken voor de samenwerking in het afgelopen jaar. 2014 was voor Oliehandel.nl wederom een druk en bewogen jaar.

Lees meer

Familie van der Vegt in Mariënheem wint 1000 Liter DIESEL bij Oliehandel.nl!


Op de Agrarische beurzen in Hardenberg, Gorinchem en Venray kon bij Oliehandel.nl (Oliehandel de Croon b.v.) 1000 Liter diesel worden gewonnen. We hebben meer dan 1100 ingevulde actie formulieren in ontvangst mogen nemen. Op 23 December j.l. is de gelukkige winnaar bekend gemaakt.

Onder begeleiding van de promodames van Oliehandel.nl kwam Wim Beltman samen met Jan de Croon jr de familie van der Vegt (Loonbedrijf van der Vegt) verrassen met een enorme Cheque t.w.v. 1000L. Dieselolie.

Lees meer

Ontvang elke dag uw diesel dagprijs & win 1000 liter diesel!


ACTIE = REACTIE, dat is de afgelopen jaren bij Oliehandel.nl wel duidelijk geworden!

Van 0 naar meer dan 3000 nieuwe zakelijke klanten door heel NL de afgelopen 2 jaar.

Sinds 3 weken sturen wij elke dag de diesel dagprijs naar onze klanten! In een groot gebied van NL leveren wij dagelijks uit. De prijzen zijn scherp, zoals u van ons gewend bent!

Lees meer

OLIEHANDEL.NL, HET ADRES VOOR UW KLASSIEKER & OLDTIMER OLIE


De zomer is bijna voorbij, als we geluk hebben kunnen we nog genieten van een prachtig najaar. Helaas, of gelukkig, zijn de lange zomeravonden weer voorbij en kan menig hobbyist de schuur ’s avonds weer in. Heerlijk sleutelen aan je geliefde bezit.

Oliehandel.nl begrijpt de hobbyist. Of je nou aan je auto, motor, tractor of machine sleutelt, als je ergens mee bezig bent wil je verder. Er is niks vervelender dan dat er een onderdeel, stuk speciaal gereedschap of olie/onderhoudsmiddel niet aanwezig is in je hobbyruimte.

Daarom hierbij 3 merken die wij speciaal voor de oldtimer markt voeren, ruim op voorraad en wij leveren op zaterdag’s uit en in de avond. Dit kunt u tijdens het bestelproces heel makkelijk aanvinken. Wij zeggen maar zo, Oliehandel.nl, dat loopt gesmeerd! U wilt toch alleen het beste voor uw klassieker!

Lees meer

Naast een vergoeding ook een goed gevoel bij uw afgewerkte olie!


Oliehandel.nl gaat u ook "verlossen" van uw afgewerkte olie! Dat wil zeggen, wij gaan dit inzamelen via een online invulformulier en regelen de complete afhandeling voor u, incl. de benodigde milieupapieren!

Dus alles prima voor elkaar, bij een grotere hoeveelheid een vergoeding voor uw afgewerkte olie en altijd een goed gevoel!

Lees meer

NU GRATIS EUROL PET BIJ EUROL BESTELLING IN SEPTEMBER!


De zomer is voorbij en we hopen nu met zijn allen op een mooi najaar! Nog even lekker genieten van uw auto/motor/klassieker of ander voertuig. In ons complete assortiment vallen de Eurol producten toch altijd wel erg op! Een zeer uitgebreide lijn van olie, vloeistoffen en vetten waarmee we 95% van de markt kunnen afdekken. Bovendien altijd voor een scherpe prijs!

Lees meer

DCO breidt assortiment uit met COOLANT UNI -36 & LUBE SHUTTLE VETPATROON.


Op oliehandel.nl kunt u al vanaf het begin profiteren van de aantrekkelijk geprijsde producten van DCO (DE CROON OLIEHANDEL). Al meer dan 25 jaar werd dit product in de regionale omgeving van ons vestigingsadres verkocht. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en overtreffen altijd de specificaties die minimaal in de markt worden gevraagd. Dus simpelweg, topkwaliteit voor een scherpe prijs!

Nu introduceren wij in de loop van deze week weer 2 nieuwe DCO producten op Oliehandel.nl

Lees meer

Whatsapp