YEAH! EIN-DE-LIJK: DIT WEEKEND DE LENTE (MOTUL 10% KORTING)!

VERZEKERD VAN SUCCES

Kenteken geschorst gedurende de wintermaanden? Even op de pauzeknop gedrukt van je verzekering? Denk er dan aan dit wel weer even te fiksen voor je de motorduivel in jezelf naar buiten laat.

OLIE SHOTS, CHEERS

Check het oliepeil van je motor. Ververs zo nodig en vervang het filter. Castrol heeft een mooi assortiment om je motorfietsie weer gesmeerd te laten lopen.

REMVLOEISTOF EN KETTINGSMEER, DOUBLE CHEERS

Gas is alles maar remmen is ook leuk. Remmen die versleten zijn of knettervast zitten, zijn niet te vertrouwen. De bastards. Zorg daarom dat je regelmatig je remvloeistof ververst. Ook is je ketting een belangrijke unit om lekker te scheuren. S100 heeft fantastische producten om jouw parel te laten ronken. Kettingreiniger voor de glimmerij, kettingspray voor de glijerij. Topproduct, dat S100. Duitse degelijkheid!

THIS IS POWERRR Druppellader vergeten? Laad dan nog even je accu op voor vertrek. Lang stilstaan vemindert de lading. Stotterend starten of helemaal niet starten. Dan kom je ’t erf niet eens af.

SHINE, MOTORMUIS, SHINE

Jij bent de baas van de weg. Maar niet zonder glimmende stalen ros! Beetje poetsmiddelen is niet weg. Klik hier maar even. Dan fiksen we dat voor je.

SPANNEND DATEN MET JE BANDEN

Even langs de pomp, de bandenspanning checken. Platte bandjes zorgt niet alleen voor rottig rijden, maar ook voor slijtage aan het rubber.

KNAPPEN, MAAR KALM AN

Volle bak meteen weer rammen over de weg? Niet doen, man. Doordat de zon zich nu pas laat zien is het wegdek nog relatief koud. Banden hebben dan minder grip. Oplossing? Even inrijden. Jij hebt ook al een tijdje niet meer op je ros gezeten.

IK WIL WEL, MAAR IK WEET NIET

Advies nodig? Geen paniek, wij zijn motormuizen in hart en nieren. Neem contact op met onze adviseur, die weet precies wat je moet hebben om dit weekend de show te stelen op de weg.

VOORDEEL!

ACTIECODE: MOTUL

GEEFT JE 10% KORTING OP HET GEHELE MOTUL ASSORTIMENT T/M 14 APRIL 2018!

TO ALL MOTORHEADS: ENJOY THIS WEEKEND!

Share:

Whatsapp