Word jij ook idolaat van alkylaat(benzine)?

GEEN BENZEEN EN NIET PROPVOL MET ETHANOL

Oké, beetje receptuur dan. Alkylaatbrandstof bevat geen ethanol en heeft mede daardoor een 99% schonere uitstoot dan gewone benzine. De hoge zuiverheid bestaat doordat alkylaatbenzine vrij is van benzeen. In het proces komen dus minder schadelijke stoffen vrij. Worden niet alleen wij, maar vooral het milieu heel blij van. Even voor het beeld:
Eén kettingzaag met gewone benzine stoot evenveel benzeen uit als 50 auto’s. Als jij dus met je collega’s lekker staat te zagen, stoot je evenveel schadelijke stoffen uit dan een file op de A1. Behalve als je alkylaatbenzine gebruikt.

VOORDELEN ALKYLAATBENZINE
Klinkt allemaal al gezellig, bovenstaand. Een benzine waar minder in zit maar die maximaal presteert. Om het even voor je samen te vatten wat het voordeel van alkylaatbrandstof is, even een opsomming. Da’s altijd fijn om te lezen.

  • Alkylaatbenzine zorgt voor maximale prestaties bij hoge en lage temperaturen. Wij vinden dat belangrijk.
  • De zuiverheid van je motor blijft in tact
  • Alkylaatbrandstof verbetert koud startgedrag
  • Minder koolafzetting door schone verbranding. Minder poetsen, dus. Sowieso een jippie
  • Meer vermogen van je machine
  • Je bent fantastisch bezig voor mens en natuur: het is minder schadelijk. Scheelt ook weer een abonnement op Greenpeace.
  • Alkylaatbrandstof is in gesloten verpakking 5 jaar na productiedatum nog te gebruiken.

HARTSTIKKE LEUK. WAAR KAN IK ALKYLAATBENZINE VOOR GEBRUIKEN?

Met name machines die inzetbaar zijn voor o.a. tuin & parkmachines, watersport, modelbouw en infra. Van trilplaten, grondboren, aggregaten, waterpompen, breekhamers, betontrilnaalden en betonvlindermachines, tot modelbouwtweewielers, buitenboordmotoren, jetski’s, sneeuwscooters maar ook voor handgereedschap als motorzeisen, bushcutters, kettingzagen, bladblazers en alle andere denkbare toepassingen met 2-takt en 4-takt motoren. Zo. En nu gaan we even ademhalen.

JIJ STELT ZELF JE MENGSEL KLAAR?
Ben jij de Jamie Oliver van jouw eigen motor-mengsels? Leuk. Maar dat brengt soms ook nadelen met zich mee. Door inzet van te schrale olie, waardoor je motor vastloopt, of juist een te vette olie of brandstof waardoor je bougie vast loopt. Met een kant- en klaar product van OECOMIX of ASPEN voorkom je dit soort problemen .

ALKYLAATFAN GEWORDEN?

Snappen we. Het leuke: niets zo simpel als overstappen op alkylaatbrandstof als bijvoorbeeld OECOMIX/OECOCRAFT. Je kunt deze wondermiddelen gewoon mixen met de brandstof die in je machine zit. Met een lege of schone tank beginnen kan ook werken. Dat geeft het beste resultaat voor je machine.

IDOLAAT VAN ALKYLAAT?

Oliehandel.nl is importeur van de Benelux van Oest met de producten Oecokraft en Oecomix. Het meest gangbare merk in alkylaatbrandstoffen. Deze producten voldoen gegarandeerd aan een constante kwaliteit en aan de zwaarste goedkeuringen. Producten zijn leverbaar in 5, 20, 60 en 200 liter zowel voor jou als particuliere en als zakelijke klant. Snel en gemakkelijk, een milieuvriendelijke en gebruiksklare brandstof voor je 2-takt en of 4-takt motoren. Alkylaatbrandstof, goed voor je gezondheid en voor het milieu.

BESTELLEN?

Kijk op Oliehandel.nl om jouw favoriete product te bestellen. Vragen? Geef onze adviseur een tikkie. Die behandelt met liefde alle vragen over onze producten. En ze is ook nog eens heel gezellig.

#datlooptgesmeerd

Share:

Whatsapp