WINTERPRODUCTEN BIJ OLIEHANDEL.NL!

FF DOOR DE SCREENING

Voorkom bevriezing van je ruitensproeiervloeistof tijdens de wintermaanden en ondervind hoe veilig schoon deze screenwashje voorruit houdt tijdens vies-weer-omstandigheden!

Niet onbelangrijk, deze jongen is vrij van MEK, methanol, aceton en nitrieten; dus veilig voor jouw gezondheid, ruitenwissers en autolak. Bovendien bevriest het niet en maakt het spul echt fantastisch schoon. Niet voor niets met het keurmerk Dekra. Dan doe je er pas toe, hoor.

OH JEE, SLEESPRAY!

Het zit er weer aan te komen, winter, sneeuw en knettervette sleepret!

Sleespray is een krachtig hulpmiddel voor het onder hoge druk verwijderen van stof en vuil op moeilijk bereikbare plaatsen van je slee. Voor de snelste slee rit gebruik je natuurlijk DCQ Slee Ready Spray! Dus pak mee, DIE SLEE SPRAY!

DE-ICER

Veryactive– dat klinkt al lekker - De-Icer verwijdert de vorstaanslag op ramen in sloten van deuren en kofferbakken. Eurol® Veryactive De-Iceris samengesteld op basis van Isopropyl alcohol en water. Het tast rubber, lak en chroom niet aan. Belangrijk detail, wel.

De-Icer dient op de bovenzijde van het raam te worden gesproeid. IJs en vorstaanslag verdwijnen na enkele seconden. Je merkt direct het verschil met vele andere goedkopere versies! Het bevat antivries en voorkomt daarmee opnieuw bevriezen. De topper onder de De-icers!

Yo olie-freak… Niet verder vertellen, sla je slag, van € 4,92 nu voor € 2,44 Oliehandel.nl laat je graag kennis maken met dit product, profiteer zolang het nog kan, want OP = ECHT OP!

WINTERPAKKET

Goed voorbereid is het halve werk! Het winterpakket bevat alle producten voor winterse omstandigheden. De De-icer, screenwash kant & klaar en een navulverpakking concentraat, een ijskrabber en een spons. Verrekte handig, man! Gewoon in je autoleggen en nooit meer onaangenaam laten verassen door barre weersomstandigheden onderweg! Want een slimme meid, eh petrolhead… Is op alles voorbereid.

Meer winterproducten? Check www.oliehandel.nl! #datlooptgesmeerd #Oliehandel #winterproducten

Share:

Whatsapp