WIJ ZOEKEN EEN NIEUWE COLLEGA, Functie: MAGAZIJNCHEF (m/v) (40 uur)

De meewerkend magazijnchef geeft leiding aan een team van 3 personen en is verantwoordelijke voor de complete expeditie en opslag. Orde, Overzicht, voorraadbeheer en het creëren van een team is voor jou iets waar je blij van wordt. In drukke periodes en vakantie zijn er tevens nog een aantal part-time krachten die begeleid moeten worden. Het magazijn is compleet geautomatiseerd en aan jou de taak samen met de inkoopafdeling te zorgen voor een optimale voorraad. Vervoer van onze producten gebeurt met een logistiek dienstverlener en in eigen beheer. Onze leveringstijden zijn scherp en hierdoor is een juiste planning van belang. Wekelijks voorzie je het management van de nodige informatie en daarmee optimaliseren wij het proces.

Kortom, Jij bent CHEF MAGAZIJN!

TAKEN:

Expeditie

Goederenontvangst

Orderpicking

Voorraad beheer.

FUNCTIE EISEN:

MBO werk-denkniveau

Ervaring in logistiek beheer is een pre.

Punctueel

Flexibel en Resultaatgericht

Teamspeler.

OLIEHANDEL.NL BIEDT U:

Een uitdagende baan in de logistieke dienstverlening waar je verantwoordelijk bent voor je eigen afdeling. Een plek in het team

waar je mening wordt gewaardeerd en naar geluisterd wordt. Salaris conform CAO en een vast contract ligt in het verschiet.

Wij zien met belangstelling uit naar je reactie.

Heb je interesse mail je c.v. dan naar Jandecroon@oliehandel.nl en/of bel met 088-0323300 en vraag naar dhr. J. de Croon jr.

Met gesmeerde groet,

Team Oliehandel.nl

Share:

Whatsapp