Welke olie moet in mijn Porsche? Wij vertellen het u graag!

Welk merk is gelinkt aan Porsche? Wij komen voornamelijk 2 merken tegen die men linkt aan een Porsche!

CASTROL & MOBIL.

Ben je niet merkbewust dan kun je ook rustig voor een ander merk kiezen, maar hou je dat kleine beetje historie in stand, dan kies je voor je 911 oldtimer misschien wel voor de CASTROL CLASSIC LIJN. Hoogwaardige kwaltiteit, geschikt voor de klassieke 911 in een prachtige blikken verpakking. Alleen de blikken zou je al op de schoorsteenmantel zetten, ter opluistering van je woongenot;)

Voor de jongere Porsches zien wij dat vaak wordt gekozen voor de producten van MOBIL. Daar heeft de merkbelevenis veel mee te maken, en MOBIL staat natuurlijk voor kwaliteit en snelheid.

Hieronder even 2 voorbeelden voor de moderne Porsches, met de specificaties die worden voorgeschreven:

1.

Olie specificatie Porsche A40

Mobil 1 New Life™ 0W-40 is een volledig synthetische motorolie. Deze is door Porsche goedgekeurd voor auto's die de olie specificatie Porsche A40 vereisen. Porsche-motoren die de oliespecificatie A40 vereisen, worden door Porsche in de fabriek gevuld met Mobil 1.

2.

Olie specificatie Porsche C30

Mobil 1™ ESP Formula 5W-30 is een volledig synthetische motorolie met een laag asgehalte die door Porsche is goedgekeurd voor auto's die de oliespecificatie Porsche C30 vereisen.

Deze producten zijn bij ons op voorraad. Wilt u weten welk product in uw Porsche moet?

De Oliehandel.nl Adviseur

&

De MOBIL Adviseur

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u altijd bellen en/of mailen met ons.

Share:

Whatsapp