Wees voorbereid op KONING WINTER, Vervang uw Cimtekfilter op tijd!

Om het water in de tank te houden en niet in uw brandstoftank van het voertuig te “tanken” zit er een CIMTEK Filter tussen. Dit scheidt het water van de brandstof. Het water blijft in het filter zitten. Als het in de winter gaat vriezen dan wordt dit een ijsklont waar ook geen brandstof meer doorheen kan. Dus op tijd vervangen. Bestel hier snel uw cimtekfilter.

Wilt u in de winter tijdens strenge vorst geen problemen hebben? Bestel dan de Cimtek Dummy, klik op de link en lees snel meer.

Door condensvorming in de tank, wil er wel is iets water bij de brandstofvoorraad in komen. Ieder jaar kunt u dit met een jaarlijkse controle laten verwijderen of zelf checken. Hier kunt u deze controle bestellen.

Wat doen wij met de jaarlijkse controle?

Wij controleren uw tank op alle verplichte controle punten en zorgen dat u hiervan een rapportage ontvangt. Daarnaast halen wij het water uit uw tank d.m.v. Een cimtek dryer, die u de volgende dag er zelf uit kunt halen.

Als extra service controleren wij en vervangen evt. na toestemming uw cimtek filter en conditioneringbeluchterfilter. (u betaald de onderdelen)

Kortom, wij ontzorgen u graag.

Met gesmeerde groet,

Team Oliehandel.nl

Share:

Whatsapp