Webshop werkzaamheden

Ondertussen is het alweer de tweede week van juni en zijn wij volop bezig met het automatiseren van de webshop. Na druk overleg met onze webshopbouwer en grafisch vormgever hebben wij onze werkkleding aangetrokken en zijn wij in het magazijn aan de slag gegaan.

Resultaat? Een overzichtelijk en efficient ingedeeld magazijn. Er is zelfs extra ruimte ontstaan voor nieuwe producten! Wij hebben al diverse producten op ons verlanglijstje staan, maar hierover informeren wij u later meer.

Echter Rome is niet in een dag gebouwd en ons magazijn ook niet. Zo gaan wij vrijdag 14 juni hard aan de slag met ons backoffice systeem voor het magazijn en daarom kunnen wij helaas tot 10.00 uur ‘s ochtends uw bestelling verwerken. Zorgt u er dus voor, dat u vrijdag 14 juni voor 10.00 uur uw bestelling geplaatst heeft en dan zorgen wij dat uw bestelling zo spoedig mogelijk op de post gaat. ( excuus voor het ongemak )

Geen haast? Dan kunt u gerust na 10.00 uur bestellen en dan heeft u volgende week uw bestelling binnen, maar dan een dagje later..

Vanaf a.s. maandag draaien wij compleet met een nieuw voorraadsysteem en nieuwe homepage van Oliehandel.nl Gerealiseerd door Invest Online ISize Doorn - van der Haar Computers

Wij hebben er zin in!!!

Share:

Whatsapp