WD-40 wie kent 't niet?

WD40, welke klusser is er niet groot mee geworden?

WD‑40 Multi-Use Product beschermt metaal tegen roest en corrosie, kruipt in vastzittende onderdelen, stopt piepen, stoot vocht af en smeert vrijwel alles. Het verwijdert zelfs vet, vuil en meer van de meeste oppervlakken.

Al 65 jaar helpt deze formule bij het oplossen van onderhoudsproblemen van doe-het-zelvers, vakmensen en industriële gebruikers. Verkrijgbaar in verschillende varianten, voor elke klus een bus! Met meer dan duizenden mogelijke toepassingen en toepassingen die elke dag nog worden ontdekt, is het niet gek dat het product wel in elk huishouden, werkplek of garage te vinden is..

Verschillende varianten

Classic
WD-40 Multi-Use Dé originele multispray.
Het smeert, maakt vastzittende onderdelen los, verdrijft water, reinigt en beschermt tegen roest en corrosie.

Smart Straw
Net als zijn voorganger, beschermt WD-40 Smart Straw metaal tegen roest en corrosie, kruipt in vastzittende onderdelen, verdrijft vocht en smeert het bijna alles.

Dankzij de slimme Spray2Ways-technologie kun je met het Smart Straw rietje zowel breed als heel nauwkeurig spuiten. Met het rietje omhoog kun je met de WD-40 Smart Straw makkelijk en nauwkeuriger spuiten in vastzittende of geblokkeerde onderdelen. Zo kun je dus ook moeilijk bereikbare onderdelen smeren en beschermen tegen roest en corrosie. Als je daarna ook nog een groot oppervlak moet behandelen kun je het rietje naar beneden klappen.

Voor meer flexibiliteit en bij de klussen die nog meer precisie vereisen, kun je de nieuwe WD-40 Flexible proberen.

Flexible
WD-40 Flexible is het eerste product in zijn soort. Het bevat dezelfde geweldige formule, maar met een ingenieuze innovatie. Een slijtvast, hittebestendig, buigbaar rietje dat kan worden gebruikt voor een breed aantal toepassingen.

Net als zijn voorgangers, beschermt WD-40 Flexible metaal tegen roest en corrosie, kruipt in vastzittende onderdelen, verdrijft vocht en smeert het bijna alles.
In tegenstelling tot zijn voorganger, WD-40 Smart Straw, kan het nieuwe 18 cm lange flexibele rietje in de gewenste vorm gevouwen en vastgehouden worden. Dit maakt het mogelijk om veel punten te bereiken die eerst moeilijk bereikbaar waren of punten die een nauwkeurige toepassing vereisen. Het is dus ideaal voor precisiewerk.

De Spray 2 Ways technologie en het 360° ventiel maken het daarnaast mogelijk om het product in bijna elke positie aan te brengen. Met de Flexible kun je dus echt het onbereikbare bereiken!

Een veel gebruikte toepassing van WD-40 Flexible is het reinigen, ontvetten en verdrijven van vocht op die frustrerende moeilijk bereikbare plaatsen van je auto, motor of fiets. Door het buigbare rietje kun je nauwkeuriger spuiten, waardoor je alleen de moeilijk bereikbare delen reinigt en ontvet en overmatig gebruik en verspilling vermindert.

Met het flexibele rietje heb je meerdere manieren om te spuiten; zowel breed als nauwkeurig. Klap het rietje omhoog om nauwkeurig te spuiten bij moeilijk bereikbare plaatsen, zoals onder gootstenen, binnenkettingen etc.. en klap het naar beneden om grotere oppervlakken te behandelen.

 

Alle WD 40 producten vind je voor scherpe prijzen en snelle leveringen bij Oliehandel.BE

Share:

Whatsapp