Waarom als tankstation ondernemer en/of mechanisatiebedrijf uw olie bij Oliehandel.nl bestellen?

Wij kunnen uw klanten nooit zo bedienen als u dat kunt, dat weten wij heel goed. U heeft altijd het voordeel van de gunfactor, als u het al jaren netjes heeft gedaan. Maar de consument is wel prijsbewuster geworden door het internet. Ik weet zeker dat uw klant graag iets meer betaald voor de service en kwaliteit van uw bedrijf.

Gebruik dat, en zorg dat u toch het complete assortiment kunt aanbieden aan uw klant, zonder hoge voorraden. En daarom zijn wij de juiste partij voor u!

Op dit moment durven wij rustig te stellen dat wij het breedste olie merken aanbod hebben van NL! Daarnaast hebben wij al meer dan 30 jaar Kennis van olie in huis.

Juist daarom zijn wij uw ideale partij! Doordat wij snel kunnen schakelen, uw een offerte op maat maken voor de door uw gewenste producten (alle merken). Deze kunt u al vanaf € 125,- ex BTW franco geleverd krijgen! Dus geen enorme voorraden meer om scherp te kunnen inkopen. De voorraad hebben wij. Wij zien dat niet als probleem maar als service en als onze beste reclame! Vandaag besteld, morgen in huis!*

Klein verpakking, groot verpakking, bulk olie, het maakt ons niet uit wat u wilt bestellen, wij zijn met elke order blij! Want onze service en advies zal ervoor zorgen dat wij een zakelijke relatie opbouwen waar u zich prettig bij voelt.

Oliehandel.nl staat voor:

·Kwaliteit

·Afspraak = Afspraak

·Advies

·Snelle levering

Contactpersoon

Daarnaast heeft u een vast contactpersoon die u altijd van advies voorziet en u helpt bij vragen en/of problemen.

Twijfel niet, maak een account aan op onze site en wij nemen contact met u op. U zult verbaast zijn dat online zo persoonlijk kan zijn.

Met gesmeerde groet,

Jan de Croon jr

Oliehandel.nl

Share:

Whatsapp