Voordelenvanoecomix

OECOMIX: DE VOORDELEN OP EEN RIJTJE

Er zijn maar weinig soorten benzine die de etikettering 'schadelijk voor het milieu' kunnen achterwege laten - de speciale brandstoffen van Oest wel! Oecomix 2T en Oecokraft 4T staan voor meer zuiverheid - minder schadelijke stoffen. De speciale brandstoffen van Oest bevatten onder andere geen benzeen en zijn arm aan aromaten en zwavel.

Oecomix heeft een aantal voordelen. Het presteert maximaal bij hoge en lage motortemperaturen, heeft optimale smering en het verbetert koud startgedrag. Daarnaast heeft het een restloze verbranding, zonder rook. Sta je dus ook niet zo te hijgen tijdens je werk. Oecomix vermindert slijtage waardoor je motor een langere levensduur heeft. De geur is minimaal.

JEU VOOR HET MILIEU! Oecomix zorgt niet alleen goed voor je motortje, het zorgt ook goed voor jou en het milieu. Dit lijkt potdikkeme wel een Greenpeace-reclame. Maar het is serieus. Oecomix hoeft geen waarschuwingssymbool te dragen en is vrij van gezondheidsschadelijke stoffen zoals benzeen, arm aan aromaten en zwavel.

DOE MIJ EEN SEIZOENSTOPPERTJE
Benzine en lange stilstand gaan vaak niet samen, daar zijn we nu wel achter. Neem als voorbeeld nou boten. In de zomer knetterleuk maar s’ winters laat je ‘m liever binnen. Omdat de motor enkele maanden stilstaat heeft het een vergrote kans op een vervuilde carburateur. En daar ga je dan: carburateur demonteren, uit elkaar halen, kleine onderdeeltjes schoonmaken, poetsen en daarna natuurlijk alles weer in elkaar zetten. En daar heeft natuurlijk niemand zin in, hè. Oecomix biedt hier oplossingen, het is houdbaar tot vijf jaar en lost o.a. startproblemen op na zo’n periode stilstand. Dit betekent absoluut minder onderhoud van bijvoorbeeld maaiers, bladblazers, kettingzagen, buitenboordmotoren of jetski’s.

ALLEMAAL MOOI – BEWIJS 'T MAAR 'NS, DAN

Oecomix 2T® voldoet aan de Zweedse norm SS 15 54 61 D voor speciale brandstoffen, en de Zwitserse norm SN 181 163, en werd door het KWF (Duits instituut voor bosbouw) met goede resultaten getest. Ja, we verzinnen niet zomaar wat bij Oliehandel.nl. Wat ons betreft: kopen die Oecomix. Gewoon bij je vrienden van Oliehandel.BE. 

Share:

Whatsapp