VOOR ALLE VADERS, SMEERKEZEN, KRUIPOLIE LIEFHEBBERS & STOERE MANNEN!

En wat zou dat nou wezen…… Laten we wel zijn, een vader kan in de keuken staan, met olijfolie bezig zijn (om toch in onze vaktermen te blijven) en heerlijk voor zijn gezin zorgen, maar het beeld wat wij op het moment van het bedenken van de aanbieding bij een vaderdag aanbieding krijgen, zijn de auto, motor sleutelende mannen, die gek van hun liefde (jaja, naast hun meisje) , niets liever doen dan in de schuur bezig zijn met het vertroetelen van hun “baby”…. . Wassen, poetsen, onderhouden, sleutelende , lekke banden plakkende vaders, die niks liever ruiken dan de geur van benzine, olie, en onderhoudsproducten.

Daarom, deze 2 onderstaande aanbiedingen!

De 1e om hem met z’n hobby bezig te laten zijn op vaderdag. En misschien dat hij uw auto of motor ook wel even wast. Het Eurol CLEANING pakket voor € 6,95 :)

Aanbieding nr. 2 is onze kruipolie. Een plaatselijke specialiteit waar je ultiem van kunt genieten als je hier met mate van drinkt. En wat is er nou mooier dan aan het einde van de dag samen een “kruipolie” en wijntje te gaan drinken met de liefde van je leven! Bestel Hier de Oliehandel.nl "KRUIP OLIE". (deze wordt in cadeau folie geleverd:)) NU voor € 14,95

DEZE 2 aanbiedingen samen kun je kopen met de actiecode: vaderdag pakket voor € 19,95 .

Wij zeggen, bestel snel en wij zorgen dat deze voor vaderdag in huis is! (donderdag de 12e voor 15.00 uur bestellen!, dan heb je het vrijdag in huis!)

Met gesmeerde groet,

Oliehandel.nl


Share:

Whatsapp