Vieze voorruit!

Insecten op je voorruit? Zo verwijder je ze snel en gemakkelijk!

In de zomermaanden is het een bekend fenomeen: insecten die tegen je voorruit aanvliegen en daar blijven plakken. Niet alleen kan dit je zicht belemmeren, maar het kan ook schadelijk zijn voor je auto als de insectenresten niet op tijd worden verwijderd. Gelukkig zijn er verschillende manieren om deze vervelende insectenvlekken snel en gemakkelijk te verwijderen.

Eén snelle methode om insecten van je voorruit te verwijderen, is door gebruik te maken van een speciale summerwash. Deze ruitenreiniger is speciaal ontwikkeld om insecten gemakkelijk tijdens het rijden te verwijderen. Het is belangrijk om een summerwash te kiezen die veilig is voor het oppervlak van je auto en geen schade veroorzaakt.

Hoe gebruik je een summerwash?

Een goede summerwash gebruik je heel eenvoudig in je ruitenwisser reservoir. Gebruik tijdens het rijden je ruitenwisser sproeier en herhaal dit enkele malen totdat je voorruit weer schoon en helder is.

Summerwash is als concentrate te koop (Handig om mee te nemen tijdens je vakantie), maar ook in een kant en klare variant. De concentrate kan je zelf mengen met water, de mengverhoudig staat op de verpakking. Let er wel op, dat jij voor de vorstperiode intreed, je reservoir vult met een vorstbestendige screenwash.

Zit je auto na een langere periode vol insectenresten op je voorruit en bumper? Dan is daarvoor ook een oplossing: de insectenreiniger voor je auto.

Deze speciaal ontwikkelde reiniger is de perfecte bondgenoot in de strijd tegen insectensporen. Het bevat krachtige ingrediënten die snel en effectief alle resten van dode insecten verwijderen, zonder schade aan te brengen aan het lakwerk of andere oppervlakken van je auto.

Hoe werkt het?

De insectenreiniger is eenvoudig in gebruik. Je spuit gewoon een kleine hoeveelheid van het product op de plekken waar zich de vliegen, muggen en andere insecten bevinden, zoals de voorruit, grille en bumper. Laat het even inwerken en vervolgens kun je met een zachte doek of spons de restanten moeiteloos afnemen. Het resultaat? Een stralend schone auto, vrij van insectenvlekken.

Wat maakt deze reiniger zo bijzonder?

Ten eerste heeft het een speciale formule die specifiek gericht is op het verwijderen van insectensporen. Het dringt diep door in het vuil en lost het op, waardoor je geen extra kracht hoeft te gebruiken tijdens het schoonmaken. Bovendien laat het geen strepen achter, waardoor je auto er weer als nieuw uitziet.

Daarnaast biedt deze reiniger ook bescherming voor je lakwerk. Insectenresten kunnen corrosief zijn en schade veroorzaken aan de verf van je auto. Door regelmatig gebruik te maken van de insectenreiniger, voorkom je dat deze sporen in het lakwerk doordringen en blijvende schade veroorzaken.

Kortom, een insectenreiniger is een must-have voor iedere autobezitter die graag veilig met goed zicht en met een vlekkeloze auto rijdt. 

Share:

Whatsapp