VETSPUITEN KOOP JE BIJ OLIEHANDEL.NL

VET HANDIG

Oliehandel.nl laat je graag kennismaken met de Lube Shuttle vetspuiten. Deze producten zijn vet handig in gebruik. Zo kun je supermakkelijk een vetpatroon vervangen, zijn ze knetter gebruiksvriendelijk en werk je superschoon. Geen gemartel met vette vingers en vieze vlekken, dus.

DCQ SCHAARVETSPUIT LUBE SHUTTLEDe DCQ Schaarvetspuit Lube Shuttle is een hefboomvetspuit met verlengpijpje voor 400 gram schroefvetpatronen Lube Shuttle. De Schaarvetspuit is een hoogwaardige uitvoering met verzinkt reservoir en ergonomisch gevormde handgreep. Nooit meer stramme handjes, dus. De patronen kunnen snel, eenvoudig en absoluut schoon verwisseld worden, zonder de vetspuit te hoeven openen. Met dit systeem is er continue zicht op het vetniveau en de lediging van het patroon is optimaal.

DCQ EENHANDS SCHAARVETSPUIT LUBE SHUTTLE
De DCQ Eenhands Schaarvetspuit Lube Shuttle is te gebruiken voor het onder hoge druk doorsmeren van machines en (landbouw)voertuigen. De vetspuit is geschikt voor Lube Shuttle vetpatronen met een 33 mm draadaanslutiing. De Lube Shuttle cardridges zijn geschikt voor hervulling. De vetspuiten worden geleverd met vaste uitloop en doorsmeerkop.

Voor alle Lube Shuule vetspuiten is een hogedruk vetslang los verkrijgbaar!

DCQ SPRAY GUN SHUTTLE LUBE
De DCQ Spray Gun Shuttle Lube is een pneumatiosche vetspuit, geschikt voor 400 gram schroefpatronen van Shuttle Lube. Deze spray gun is een vetspuit met gecomprimeerde lucht, zodat het vet verneveld of ingespoten kan worden, een zuinige manier om oppervlakten te voorzien van een mooie dunne laag vet. En dat zonder drijfgas of andere chemische toevoegingsmiddelen! Super duurzaam en milieuvriendelijk, dus. Het verwisselen van de vetpatronen gaat supermakkelijk en schoon.

LEKKER VETTEN? EVEN OPLETTEN!
De Shuttle Lube producten hebben een schroefaansluiting die enkel past bij de Shuttle Lube patroonaansluitingen.

OVERIGE DEVICES VETSPUITEN
Naast Shuttle Lube zijn er diverse andere soorten vetspuiten te verkrijgen bij Oliehandel.nl. Zo hebben wij Standaard hefboom of Standaard eenhandsvetspuit voor schuifpatronen 400 Gram. Deze worden veel gebruikt voor het onder hoge druk doorsmeren van machines en auto's. Deze vetspuiten zijn uitermate geschikt voor onze standaard 400 gram (shuif)vetpatronen. Geleverd inclusief vaste uitloop en doorsmeerkop. Een vetslang is los verkrijgbaar!

Oliehandel.nl levert ook zware kwaliteit metalen schaarvetspuiten, geschikt voor 500 gram schroefvetpatronen. De schaarvetspuit wordt geleverd met een vaste uitloop en een doorsmeerkop. Het patroon is met behulp van deze schaarvetspuit volledig leeg te spuiten door de speciale zuigvorm. De vultoestand van het patroon is continue zichtbaar en deze is tevens hervulbaar.

GESMEERD ADVIES NODIG? Neem contact op met één van onze adviseurs. Zij kunnen jou van (vet) goed advies voorzien!

Share:

Whatsapp