Tips en Trucks

Een truck is het visitekaartje van een bedrijf. U komt beter voor de dag met een schone glanzende vrachtwachtwagen. Voor het wassen en onderhoud van uw vrachtwagen zijn er veel verschillende producten te koop. In deze blog vertellen wij u meer over deze producten en het gebruik hiervan.

Door de vele kilometers in weer en wind is het belangrijk om te wassen met een product wat een sterke vervuiling en de zogenaamde verkeersfilm van de oppervlakten goed verwijderd. Wij adviseren hiervoor een professionele truckwash te gebruiken. Een goede truckwash kan worden toegepast voor de reiniging van vracht- en personenauto’s, autobussen en treinstellen. Deze truckwash is uitermate geschikt voor het gebruik in hogedrukreinigers, in schuimtanks, schuimkasten en schuimlansen. Deze milieuvriendelijke truckwash heeft geen agressieve invloed op de huid en is tevens biologisch afbreekbaar.

Voor het reinigingen van velgen en chroom adviseren wij een speciale reiniger ontwikkeld voor gepolijste, verchroomde en geanodiseerde aluminium velgen. Is alleen het reinigen van uw chroom niet voldoende meer, dan kunt u deze eenvoudig en doeltreffend zelf polijsten met een betrouwbare polijstpasta voor chrome.

Voor het opfrissen van uw cabine is het gebruik van een professionele antistatische cockpitcleaner aan te bevelen. Een goede cockpitcleaner is gegarandeerd antistatisch, geeft een profi afwerking voor kunststoffen in het interieur, is voordelig in het gebruik en laat een prettige frisse geur achter in uw cabine.

Al deze onderhoudsproducten voor je truck vind jij eenvoudig en goedkoop bij Oliehandel.be.

Naast de producten voor optisch onderhoud , vindt u in deze webshop ook een groot assortiment van meer dan 25 merken met smeermiddelen & onderhoudsproducten voor motor, versnellingsbak en chassis. Oliehandel.be levert direct uit voorraad truckolie voor motor en versnellingsbakken .

Wij verkopen diverse vetten voor schotel en chassis smeerpunten, koelvloeistoffen en ruitensproeierantivries,  brandstof additieven, accuzuur, demiwater en Adblue® vanaf 1 liter t/m bulkleveringen.

Via onze vrienden van recyccu.nl leveren wij tegenwoordig zelfs vrachtwagenaccu’s.

Share:

Whatsapp