SUPERBOEREN, opgelet, OLIEHANDEL.NL gaat de Achterhoek in!

Oliehandel.nl is breed vertegenwoordigd. Naast Olie & smeermiddelen, staan wij ook met een 2-tal KIWA tanks om u uitleg te geven waarom u welke accessoires als optie kunt kiezen bij de aanschaf van een nieuwe tank. Met ons huismerk DCO hebben wij een aantal leuke aanbiedingen. Daarnaast ontvangt u bij de aanschaf van 4 drums Eurol olie 2 vrijkaarten voor de trekkertrek in Lochem.

U wilt naast olie ook brandstof bestellen? Vraag naar de mogelijkheden bij ons voor uw leveringsadres. Wij geven u dan wellicht een zeer scherpe dagprijs en leveren u ook graag de brandstof!

Op deze dagen maken Wim Beltman, Victor Wientjes & Jan de Croon graag kennis met u en vertellen u welke voordelen naast een SUPER SCHERPE PRIJS Oliehandel.nl nog meer voor u heeft.

Dus twijfel niet om 3 tm 5 Juni een bezoek te brengen aan de Landbouwbeurs in Halle.Alle dagen bent u vanaf 13.00 uur tot 22.00 uur van harte welkom.

Wij zijn er klaar voor en maken graag kennis met de SUPERBOEREN uit de Achterhoek en vertellen u graag waarom u niet aan ons voorbij kunt lopen;)

Met gesmeerde groet,

Team Oliehandel.nl

Share:

Whatsapp