Summertime & summerwash

Summertime/wash

Wie herkent het niet?

Insecten op je voorruit tijdens een rit in de zomer zijn niet alleen irritant, maar belemmeren ook het zicht! Met een goede screenwash, speciaal gemaakt voor deze zomerse omstandigheden, reinig jij je voorruit snel en veilig tijdens het rijden.

De summerwash van Eurol is een erg goede reiniger voor vieze ruiten en laat ook nog eens een heerlijke geur achter in de auto na gebruik. Deze summerwash laat geen strepen achter en is veilig te gebruiken voor polycarbonaatruiten.

Deze kwaliteit summerwash is niet corrosief, schadelijk of irriterend en kan veilig worden ingezet tijdens de zomer. Deze vloeistof zorgt tevens voor vloeiende bewegingen van je ruitenwissers zonder het vervelende gepiep wat je bij de low-budget vloeistoffen vaak opmerkt. Ook rubbers, lakken en polycarbonaatdelen worden door deze ruitenvloeistof niet aangetast!

Wil je het heel gemakkelijk bijvullen? Kies dan voor de kant & klaar versie in 2 of 5 literverpakking. Je kunt er ook voor kiezen om je eigen mengverhouding te maken met de concentrate versie.

Heb je vragen over dit product? Neem contact op met de adviseurs van het Oliehandel.BE Team.

Share:

Whatsapp