SPORTIEVE RIJDERS EN RACEFANATEN OPGELET!

Niet alleen jij moet bestand zijn tegen de extreme omstandigheden, je stalen ros moet ook voorzien zijn van de allerbeste racemotorolie om optimaal te kunnen presteren. Niet alleen de druk voor jou tijdens je race loopt op, maar wat denk je van die hoge temperaturen en toerentallen in je racemonster? Tijd om wat advies van Ome Oliehandel.nl te krijgen. Wij weten hoe jouw race gesmeerd loopt.

RACEN = ONDERHOUDEN

We hoeven de racemaniaks onder ons niet te vertellen dat dat knetteren over de baan naast gave beelden en adrenaline, ook veel druk op je motor oplevert. Dat vraagt om een special verzorging voor maximale bescherming bij extreme rijomstandigheden. Jij vraagt wat van je motor, je motor wil daar graag wat voor terug.

CASTROL, KING OF RACING
Absolute top raceolie is Castrol Edge 10W60. Castrol Edge met Fluid Strength Technology is het sterkste en meest geavanceerde assortiment motorolie van Castrol. In testen is bewezen dat Castrol Edge 10W60 een zeer krachtige oliefilm levert. Een unieke technologie die de kracht heeft om op elk moment te reageren wanneer het nodig is. Het vermindert afzetting, geeft maximale bescherming en beschermt de motorprestaties op lange en korte termijn.

Wil jij advies over het gebruik van race motorolie? Of andere producten? Stuur je bericht naar onze productadviseur. Samen fixen we jouw PK helemaal tot in de puntjes.

Share:

Whatsapp