Specialist in Shell

SHELL SPECIALIST! SCHERP GEPRIJSD EN SNEL GELEVERD

In meer dan 100 landen verkoopt het merk Shell haar kwaliteitsproducten, vaak aanbevolen door fabrikanten. Zo ook in de Benelux, waar Oliehandel.be rechtstreeks levert aan veel bedrijven en particulieren.

Shell heeft diverse doorontwikkelde productlijnen en bedient landbouw, auto’s, vrachtwagens, luchtvaart, bouw, scheepvaart, staalindustrie, mijnbouwen en de energie industrie. Bij Oliehandel.be kunnen je voor veel Shellproducten terecht.

AUTO
Shell Helix Ultra De meest geavanceerde olie van Shell ooit. Met behulp van de Shell SurePlus-technologie is het bedrijf in staat superieure smeermiddelen te ontwikkelen voor de meest complexe en geavanceerde motoren. Shell Helix Ultra beschermt tegen slijtage, corrosie, verlaagt daardoor eventuele onderhoudskosten en verlengt de levensduur. Eigenschappen: Hoge viscositeit, lage wrijving & lage verdamping.

MOTORFIETS
Shell Advance RCE-technologie biedt uitzonderlijke olieprestaties. Dit dankzij de samenstelling van additieven en basisoliën van de allerhoogste kwaliteit om motor bescherming te bieden en te verbeteren. Shell Advance biedt bescherming op vijf essentiële gebieden: starten, weerstandtegenoxidatie, beheersing van afzettingen op zuigers, beheersing van klontvorming en bescherming van kleppen, mechanisme en tandwielen.

VRACHTWAGENS EN ZWARE JONGENS
Shell Rimula R6 Shell Rimula-oliën zijn ontwikkeld voor de nieuwste voertuigen. Voor zowel op en buiten de openbare weg. Deze oliën voldoen aan de nieuwste industrie- en OEM-goedkeuringseisen. De Shell Rimula zorgt voor lage emissies, besparing op onderhoud- en brandstofkosten.

OVERIGE SHELL PRODUCTS
Naast deze producten beschikt Oliehandel.nl over nog meer Shell assortiment. Wat te denken van Shell Omala tandwieloliën, Shell Gadus smeervetten, Shell Spriax as- en transmissieoliën, Shell Tellus hydraulische vloeistoffen en Shell Tonna leibaanoliën.

Benieuwd naar het assortiment? Bekijk dan alle Shellproducten in onze webshop.
Zoek jij het juiste Shell product voor jouw voertuig of machine, kijk dan op onze gratis online adviseur en vind via “Advies Op Maat”, of “Productadvies” jouw Shellproduct.

Vragen over Shellproducten, of andere vragen? Bel of mail ons team!

Team Oliehandel.BE

Share:

Whatsapp