SPECIALE SMEERMIDDELEN VOOR DE INFRA SECTOR

Voor deze extreme omstandigheden hebben wij een bijzondere lijn met speciale smeermiddelen. Deze speciale producten zijn uitermate geschikt voor het werken met hoge óf extreem lage temperaturen welke kunnen variëren van -50°C tot 300°C. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de asfaltindustrie of wegenbouw.

Voor werkzaamheden onder extreme omstandigheden in de natuur en op het water, zijn er uit deze lijn milieuvriendelijke smeermiddelen beschikbaar die andere producten met bijzondere eigenschappen overtreffen.

Met onze kennis en het aanbod van deze speciale producten, kunnen wij vrijwel alle voorkomende “smeerproblemen” oplossen. Het vervangen van reguliere producten door deze speciale producten draagt, mede door de extreem beschermende en smerende eigenschappen, bij aan een lager energieverbruik en verminderde uitstoot van schadelijke stoffen. Bovendien zijn deze producten relatief veilig in gebruik en vrij van microplastics en chloorparaffines wat milieuwinst oplevert.

Met een doelgerichte aanpak en onze innovatieve producten dragen wij bij aan een verhoging van uw productiecapaciteit, lagere onderhoudskosten en verlaging van uw energieverbruik.

Bent u geïnteresseerd in onze producten en diensten? Neem dan contact met ons op en maak kennis met onze specialisten. Zij beantwoorden graag uw vragen en bespreken met u de mogelijkheden en voordelen voor uw bedrijf.

Share:

Whatsapp