smeerpot

Besparingen met “De Smeerpot en Specialty vet”

Het doorsmeren van alle denkbare mechanische onderdelen gebeurd vaak te weinig en te laat.
Dit met alle kostbare gevolgen van dien. Vaak een kwestie van “geen tijd”, “vergeten” of “druk druk druk”, we kennen het allemaal. Toch is op tijd smeren met het juiste vet van groot belang voor het behoud van machines en het voorkomen van onnodige reparaties of erger nog; stilstand. Een automatische smering met behulp van een zogenaamde smeerpot is dan een eenvoudige, maar zeer doeltreffende oplossing!

Bij Oliehandel hebben we verschillende opties, waarvan we maar gelijk de beste optie belichten in deze blog. De De Smeerpot van Eurol gevuld gevuld met een High Performance Grease, de CS-2/103-S.

De oplossing voor automatisch smeren!  Het smeersysteem wat zeer geschikt is voor situaties waar regelmatig smering met een vetspuit nodig is, of voor smeerpunten die moeilijk te bereiken zijn Met dit systeem bespaar je op onderhoud en wordt ongewenste stilstand door slijtage en corrosie tegengegaan.

Dit navulbare systeem is gevuld geleverd met één van de allerbeste vetten, de High Performance Eurol Grease CS-2/103-S. Alle informatie voor dit product kan je vinden op Oliehandel.be onder artikelnummer S005109. Het navulbare systeem is heel eenvoudig te plaatsen op lagers. De vulling kan afhankelijk van de door jou gekozen instelling, tot wel een jaar mee. Hierna kan je zelf heel gemakkelijk het systeem opnieuw vullen.

Samenvatting van het vet waarmee dit systeem mee is gevuld.

Eurol Grease CS-2/103-S met een hoge dosis Eurol SYNGIS Technology is een high performance smeervet ontwikkeld voor extreme situaties zoals in de papier, cement en staalindustrie en voor zwaar materieel in de offshore en scheepvaart. Maar ook uitstekend geschikt voor de agrarische sector en vergelijkbare branches.

Het systeem is ook te vullen met bijvoorbeeld de CS-2 102-FD en zo uitermate geschikt voor machines in de voedingsindustrie waar gevraagd wordt om InS H1 Approvals.

De voordelen op rij:

 • Verbruik is zichtbaar door transparant materiaal
 • Werkt automatisch
 • Geen batterijen of gas nodig
 • Makkelijk te installeren op alle denkbare plaatsen
 • Besparing op tijd.
 • Voorkomt dure reparaties
 • Constante smering
 • Voorkomt stilstand
 • Milieuvriendelijk & Duurzaam: Navulbaar
 • (Na) te vullen met smeermiddel naar keuze
 • De dosering is instelbaar

 

Naast deze uitgebreide versie met daarin een speciaal vet voor extreme omstandigheden, vind je bij Oliehandel.nl ook de volgende smeerpotten.

LE4301102  & de S100/EMTY

Heb jij vragen over het gebruik en de voordelen van automatisch smeren?
Neem dan contact op met het team van Oliehandel.BE, zij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!

Share:

Whatsapp