SMEERMIDDELEN EN ONDERHOUDSPRODUCTEN VOOR VRACHTWAGENS OLIEHANDEL.NL IS SPECIALIST!

STUKJE TRUCK-THEORIE

Er is een wereld aan merken motorolie voor vrachtwagens. Oliehandel.nl vat het even kort voor je samen. Zo zijn we ook wel weer.

A– LPG en benzine(vonk)motoren

B– Diesel personenauto’s en bestelwagens

C– Motoren met uitlaatgasnabehandelingssystemen als katalysatoren en routfilters

E– Heavy duty vrachtwagen motoren

We zoomen in op de E motorolieën. Types E4, E6, E7 en E9 zijn special ontwikkeld voor heavy duty vrachtwagenmotoren. Heavy duty olie bevat minder sulfaat, zwavel en fosfor. Bovendien gaat het slijtage tegen.

WIL JE GEEN PECH GEVAL? CHECK JE ONDERHOUDSINTERVAL

Euro 6 motoren kennen geen genade wat betreft hun onderhoudsinterval. Fabrikanten kennen een minimale tolerantie. Dat blijkt uit cijfers van ADAC Truck Service, welke een stijgend aantal motorschades registreert. Dit omdat in vele gevallen het rode onderhoudslampje te lang genegeerd wordt. Gevolg? Peperdure motorschade. Ook het type olie wat gebruikt wordt is van levensbelang: de vrachtwagenmotoren slikken ongespecificeerde olieën slecht.

HOLY MOLY… WELKE VRACHTWAGENOLIE?!

Het unieke aan Oliehandel.nl is, is dat wij merkonafhankelijk zijn. Oliehandel.nl kan conform de voorschriften van vrachtwagenfabrikanten diverse merken truckolieën direct uit voorraad leveren. Met de juiste kennis van zaken over bijvoorbeeld merken als Shell, Eurol, Mobil en ons private label DCO kunnen wij elke truck of vrachtwagen bedienen.

ADVIES NODIG?

Naast de instructies in het boekje van de fabrikant kun je via onze online adviseur de juiste producten opsnorren. Liever telefonisch contact? Ons team van adviseurs staan voor je klaar. Bel met Oliehandel.nl en wij adviseren je de juiste vrachtwagenolie.

#datlooptgesmeerd

Share:

Whatsapp