Slim zoeken

Online adviseur & slim zoeken

Een veel gestelde vraag; welke motorolie heb ik nodig?
Maar ook voor de overige smeermiddelen is het vaak de vraag; welk producten kan ik veilig toepassen en voldoen aan de gestelde eisen voor mijn voertuig.

Waar en hoe vind je nu de juiste olie en smeermiddelen voor jouw voertuig?
Een aantal oliefabrikanten hebben op hun website een online adviseur. Hier kan je op kenteken of op merk, model en type vinden welke olie geschikt is voor jouw auto, bus, motor of vrachtwagen. Het nadeel is dat je geen prijzen ziet en slechts het aanbod van één fabrikant krijgt aangeboden.

Oliehandel.BE maakt het verschil!

Op de vernieuwde website van Oliehandel.BE vind je ook op kenteken, merk, model en type de voorgeschreven olie en smeermiddelen voor jouw voertuig. Maar dan van verschillende fabrikanten met vermelding van prijzen en beschikbaarheid.

Lukt het niet om op kenteken, merk, model en type jouw voertuig te vinden? Dan zit je bij Oliehandel.BE helemaal goed, hier kan je namelijk ook heel snel “SLIM” zoeken.  Deze snelle zoekfunctie is vanaf nu ook te gebruiken voor alle landbouwapparatuur. Zo vind je dus heel snel alle geschikte olie en smeermiddelen voor jouw tractor, shovel of andere landbouwapparatuur.

Oliehandel.BE toont als enige leverancier op één pagina alle voorgeschreven producten van bekende merken, verkrijgbare verpakkingen, prijzen en actuele voorraad.  Bedrijven kunnen een zakelijk account aanvragen en zien zo alle netto prijzen exclusief Btw.

Ben jij dus op zoek naar de juiste olie en wil je weten of deze op voorraad is en wel merk dit product het goedkoopst aanbied? Maak dan gebruik van de online adviseur van Oliehandel.BE

Share:

Whatsapp