SHIP AHOY! OLIEHANDEL.NL GOES MARITIME MARITIME INDUSTRTY 2018 29, 30 & 31 MEI – GORINCHEM

Het exposantenprofiel bestaat uit partijen die werkzaam zijn in of voor de machinebouw, reparatie, voortstuwing, aandrijving, installatietechniek, elektrotechnische installaties, brandstoffen, verzekeringen en banken, veiligheid, communicatie, navigatie, scheepsonderdelen, handel en bevrachting, haven, infrastructuur, brancheorganisaties, media, interieurbouw, dienstverlening, scheepsbouw en afbouw. En daar zijn de zeerotten van Oliehandel.nl natuurlijk ook bij.

SCHEEPVAART EN SMEERMIDDELEN
Bij smeermiddelen, brandstof en additieven denken we snel aan landvoertuigen. Logisch, ook. Maar die knapen op de zee hebben ook brandstof en middelen tegen corrosie nodig om gesmeerd te blijven lopen. En dat is waar de schippers van Oliehandel.nl om de hoek komen kijken. Wij hebben milieurvriendelijke, synthetische smeermiddelen om op zee optimaal te presteren.

MAAK KENNIS MET EUROL SPECIALTYEr is geen omgeving zo agressief als op zee. De constante invloed van zout, zand hitte, kou en UV straling van de zon is vernietigend voor machines en onderdelen maar ook voor smeermiddelen. Het gevaar van slijtage en vooral corrosie is enorm. Storingen van materieel als dekkranen, kettingen, kabels en lagers kunnen enorme schadeposten geven qua reparatie en vervanging.

Eurol biedt een speciale range smeermiddelen geschikt voor toepassing op zee, met een zeer hoge weerstand tegen roest. Alle producten bevatten Eurol SYNGIS Technology. Er zijn ook Eurol Specialty milieuvriendelijke synthetische smeermiddelen en hydraulische vloeistoffen beschikbaar die voldoen aan de meest recente regelgeving in de US.

Kom naar de Maritime Industry beurs in Gorinchem en geef onze kapiteins van Oliehandel.nl een tikkie. Vinden we leuk! Tevens introduceren we de onmisbare topproducten voor een scherpe prijs. Zien we je dan? SHIP AHOY!

#datlooptgesmeerd #oliehandel.nl

Share:

Whatsapp