Samenwerking Oliehandel.nl en JLM Lubricants, met kwaliteit en advies als basis.

Kwaliteit staat bij beide bedrijven voorop! Daarnaast zal JLM ook op de stand van Oliehandel.nl in de komende Autoproffesioneel beurs in Hardenberg op 15, 16 en 17 oktober te vinden zijn!

“Er is in Nederland steeds meer vraag naar onze JLM brandstof additieven. Met name de autogas Valve Saver Fluid en de JLM roetfilter reinigingsadditieven worden veel gevraagd door met name de universele garagist. Door onze produkten via Oliehandel.nl aan te bieden vergroten wij de beschikbaarheid en kunnen meer klanten makkelijker en eenvoudiger JLM produkten bestellen.” Aldus Gilbert Groot, eigenaar van GMS Lubricants B.V.

Voor Oliehandel.nl is het JLM Lubricants programma een goede aanvulling. Naast het bestaande uitgebreide pakket aan motorolie en smeermiddelen van bekende merken heeft Oliehandel.nl met JLM nu ook een complete range aan premium brandstofadditieven waardoor het aanbod voor consumenten en met name de zakelijke klant nog interessanter wordt.

Enkele uitmuntende producten:

voor zakelijke klanten is de JLM PAT FLUID (roetfiltervloeistof, vervanger van de originele fabrieksverpakkingen) zeer interessant, de prijs/kwaliteit verhouding is zeer gunstig en hierdoor kan de garagehouder een betere marge creëren. LM PatFluid vervangt onder andere de volgende originele onderdeelnummers: PSA Particulate Fluid 973665, 997995, 973685,973686, C973685, C973686; Eolys DPX 42, DPX 176; Ford Particulate Fluid 1337646, etc.

JLM Valve Saver Fluid.

Het bevat de hoogste concentratie van het werkzame additief en biedt daarom de beste bescherming tegen bovenmatige slijtage. De JLM VSF is samengesteld uit de nieuwste additief pakketten en wordt volgens de laatste techniek gefabriceerd. Hierdoor wordt niet alleen de uitlaatklep beschermd maar wordt ook nog eens de inlaatklep extra gereinigd en beschermt.

DIESEL PARTICULATE FILTER CLEANER

JLM DPFC laat de regeneratie al bij een lagere temperatuur beginnen en zorgt voor een gecontrolleerde regeneratie die op een lagere temperatuur toch volledig kan worden uitgevoerd. Roetdeeltjes oxideren door JLM DPFC al bij een 150°C lagere temperatuur. Gebruik van JLM DPFC reduceert de productie van as tot max. 25%. Ook blijft minder as achter in het roetfilter. Dit JLM roetfilter additief werkt al bij normaal gebruik van de auto en vraagt niet om extra hoge toeren (zoals dit bij veel andere partikel additieven wel vereist is). Gebruik van JLM DPFC reinigd het filter en verlengd de levensduur. Tenslotte heeft de JLM Diesel Particulate Filter Cleaner ook nog eens alle eigenschappen van een diesel brandstof systeem reiniger.

Share:

Whatsapp