De producten van S100

S100 Motorproducten

 

S100 heeft verschillende producten voor jouw motor. In deze blog vertellen we je meer over bijvoorbeeld de bekende kettingsmeerproducten en kettingsprays van S100. Maar naast deze producten heeft S100 nog veel meer mooie producten zoals corrosiebescherming, hoogglansproducten, krasverwijderaar, lak- en kunstofpolish, matte lak wax en oppervlakte roestverwijderaar.


Naast de motoronderhoudsproducten heeft S100 tevens producten voor het onderhoud van leder, je helm en geurverwijderaars. Ook textiel impregneersprays, vizier- en helmreinigers en textielwasmiddel vallen binnen het S100 assortiment. 

 

S100 is o.a. bekend om haar kettingspray. Door de hoge slijtagebescherming kan je ketting twee keer zo lang mee. Het product bevat PTFE (Teflon) en is geschikt voor O-ring, X-ring en Z-ring kettingen. Naast de grote spuitbus verkoopt Oliehandel.nl ook de kleine spray. Handig voor onderweg of op vakantie.  

 

TIP: Het kleine spraytje kan worden nagevuld met de grote kettingspray van S100.

 

Liever een droge kettingspray? Ook die is er van S100. De S100 Dry Lube kettingspray heeft optimale smerende eigenschappen. Daarnaast is het waterafstotend, beschermt het tegen slijtage en corrosie, trekt minimaal zand of vuil aan. Bovendien slingert het er niet “zomaar” af en is het geschikt voor O-ring, X-ring en Z-ring kettingen. 

 

Alle S100 producten vind jij bij Oliehandel.BE, beste kwaliteit, scherpste prijs en supersnelle levering! 

Share:

Whatsapp