S100, 100% KWALITEITSPRODUCTEN VOOR JOUW MOTOR

VOOR JE STALEN ROS

S100 heeftverschillendeproductenvoor je motorfiets. In deze blog zoomen we in op de kettingsmeerproductenenkettingsprays van S100. Maar naastdezewondersmeerselsheeftS100 corrosiebescherming, hoogglansproducten, krasverwijderaar, lak- en kunstofpolish, matte lak waxenoppervlakte roestverwijderaar. Allemaalverkrijgbaarbij Oliehandel.nl.

VOOR JOU, MOTORMUIS!
Naast de motoronderhoudsproductenheeft S100 tevensproductenvoor het onderhoud van leder, je helm engeurverwijderaars.Ooktextiel impregneersprays, vizier- en helmreinigersentextielwasmiddelvallenbinnen het S100 assortiment.

Goed, genoeglangdradiggebept. We zoomen in op de specialekettingsprays van S100. Want dat je jekettingmoetschoonmakeneninvetten of insprayen, hoeven we joualsmotorkennernatuurlijknietuitteleggen.

… Toch?

S100 DRY LUBE KETTINGSPRAYEendrogekettingspray. WTF? Ja, het kan! De S100 Dry Lube kettingsprayheeftoptimalesmerendeeigenschappen. Daarnaast is het waterafstotend, beschermt het tegenslijtageencorrosie (moet je nietwillen), trektgeenzand of vuilaanen is zeerhechtvast. Bovendienslingert het ernietzomaarafen is het geschiktvoor O-ring, X-ring en Z-ring kettingen.

SUPERTIP: Deze spray is transparant. Ja en? Noudit! Fantastischtegebruikenbijgoudkleurigekettingen. Kun jijlekkershinen.

S100 WITTE KETTINGSPRAY

Absolute champ. Why? Het is de Winnaar in de vergelijkingstest van Das Motorrad (als de Duitsers het zeggen…) enMotoPlus! De spray spat nieten door de hogeslijtagebeschermingkan je ketting twee keer zo langmee. Het product bevat PTFE (Teflon) en is geschiktvoor O-ring, X-ring en Z-ring kettingen. Naast de grotespuitbusverkoopt Oliehandel.nl ook de kleine spray. Handigvooronderweg of op vakantie.

SUPERTIP: Het kleinespraytjekanwordennagevuld met de grotekettingspray van S100. Handy, man!

Nog wat advies nodig? Wil je meer weten? Of gewoon even een goed verhaal vertellen aan onze adviseurs? Neem contact op!

Oliehandel.nl, beste kwaliteit, scherpste prijs en supersnelle levering!

#datlooptgesmeerd

Share:

Whatsapp