Rundvee en Mechanisatie Vakdagen in Hardenberg; Oliehandel.nl is er bij!

Het najaar breekt aan en dat betekent dat op 30 en 31 oktober en 1 november in de Evenementenhal in Hardenberg de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen georganiseerd worden. Het driedaagse, grootste agrarisch kennis- en contactplatform voor rundveehouderij, akkerbouw- en loonwerkbranche. Met ruim 400 exposanten en 30.000 bezoekers is dit hét evenement om te bezoeken als agrarisch ondernemer, loonwerker of geïnteresseerde.

Oliehandel.nl: ook in de agrarische sector
Oliehandel.nl staat op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen. Oliehandel.nl heeft het allerbeste assortiment voor onderhoud aan machines in de agri-sector. Maar ook voor brandstoffen voor alle grote machinale jongens ben je aan het juiste adres bij Oliehandel.nl. Klik hier voor het volledige agri-assortiment.

Oliehandel.nl: waar persoonlijk advies op locatie de normaalste zaak van de wereld is.
Alles online? Vlug-vlug, rap-rap en zonder kennis producten bestellen? Niet als het aan de jongens van Oliehandel.nl ligt. De agrarische sector is een belangrijke sector. Elke machine is anders en vraagt om een ander product. Alle machines moeten gesmeerd lopen om optimaal te kunnen werken. Dat begrijpen de adviseurs van Oliehandel.nl als geen ander. Daarom komen zij gewoon bij jou, op je bedrijf. Met de laarzen aan en poten in de blubber kijken zij graag rond op jouw boerderij of bedrijf en bespreken met een goeie bak koffie de mogelijkheden tot een samenwerking met Oliehandel.nl. Zodat we jou kunnen beleveren met producten. Snel, gemakkelijk én superscherp geprijsd.

#oliehandel #datlooptgesmeerd #agrarischesector #rmvhardenberg

Share:

Whatsapp