Rundvee en Mechanisatie Vakdagen Hardenberg, Oliehandel.nl is erbij!

Demonstratie:nieuwe lijn SpecialtyLubricants met SYNGIS Technology.

Op de beurs laten we je de laatste ontwikkelingen zien van deze speciaalsmeemiddelen. Waarom? Omdat de SYNGIS Technology zorgt dat de uitstekende smerende en beschermende eigenschappen behouden blijven. Juist onderde specifieke en zware omstandigheden met extra vervuiling en wisselende weersomstandigheden in jullie branche. Zo worden je dure materialen beterbeschermd.

Hogere capaciteit – lagere kosten!

Dat kan door een synergetische combinatie van de nieuwste additieven en synthetische basisoliën. De SYNGIS-technology is verwerkt in deze complete speciale productlijn. We helpen je graag met de oplossing van smeerproblemen en het verbeteren van je bedrijfsvoering. Met onze doelgerichte aanpak én de innovatieve SYNGIS Technology garanderen wij een verhoging van de productiecapaciteit, lagere onderhoudskosten én verlaging van je gebruikskosten.

De beurs als ideale plaats om te laten zien wie we zijn en waar we voor staan!

In onze stand maak je kennis met de experts en de mensen achter de ‘beeldschermen’ van Oliehandel.nl! Zo bouwen wij aan onze naam en zijn we in staat vertrouwen te creëren bij jou, als (toekomstige)klant.

Zoals u kunt verwachten van ons komt Oliehandel.nl weer met enkele spectaculaire beursacties, dus mis het NIET en kom naar Hardenberg!

We zien je graag op stand nummer 434, de koffie staat klaar!

Team Oliehandel.NL

Share:

Whatsapp