RUITENSPROEIERVLOEISTOF KOOP JE BIJ OLIEHANDEL.NL

DROMMELS… WAT MU’K HEBB’M DAN?!

Eerst voor eens en voor altijd het verschil tussen zomer- en winterruitensproeiervloeistof. Daar doet iedereen namelijk heel interessant over maar geen hond weet het echte verschil.

ZOMER
- Extra geconcentreerd voor het verwijderen van vliegjes op de ruitjes
- Bevriest bij koude temperaturen (wil je niet. Echt niet)

WINTER
- Kan tegen (vries)kou

Samengevat: Winter ruitensproeiervloeistof kan in wel in de zomer gebruikt worden, maar andersom raden we dat af. Je wil geen Ola-ijsjes op je ruitjes. De Eurol Screenwash Lemon Concentrate, of de Euro Screenwash K&K Lemon -22 dus.

GOEDKOPE TROEP: BESCHADIGT DE HELE BENDE
Oliehandel.nl heeft topkwaliteit ruitensproeiervloeistof. Waarom dat belangrijk is? Je wil kwaliteit zodat je geen strepen krijgt en je door je ruitjes kunt loeren. Het mag je autolak niet aantasten, de rubbers van je ruitenwissers moeten in tact blijven, het moet goed reinigen en het allerbelangrijkste in deze tijd van het jaar… Het moet niet kunnen bevriezen. De lowbudget varianten beloven een heleboel (net als andere goedkope rommel), maar bevriezen vaak wel. Wor-je-sip-van. Bovendien hoef je van Oliehandel.nl ruitensproeiervloeistof maar een klein tikkie te gebruiken voor optimaal resultaat. Scheelt je verbruik.

DEKRA goedgekeurd
DEKRA goedgekeurde producten onderscheiden zich doordat ze absolute garantie geven voor veilig en doeltreffend gebruik.

Voor al jouw smeermiddelen, additieven en equipment ben je bij Oliehandel.nl aan het juiste adres. Advies nodig? Kijk op www.oliehandel.nl en stuur een bericht naar onze adviseurs!

#datlooptgesmeerd #oliehandel

Share:

Whatsapp