​​​ ​RIJKLAAR MAKEN VAN JE MOTOR MET OLIEHANDEL.NL

VERZEKERD VAN SUCCES

Kenteken geschorst gedurende de wintermaanden? Even op de pauzeknop gedrukt van je verzekering? Denk er dan aan dit wel weer even te fiksen voor je de motorduivel in jezelf naar buiten laat.

OLIE SHOTS, CHEERS
Check het oliepeil van je motor. Ververs zo nodig en vervang het filter. Castrol heeft een mooi assortiment om je motorfietssie weer gesmeerd te laten lopen.

REMVLOEISTOF EN KETTINGSMEER, DOUBLE CHEERS
Gas is alles maar remmen is ook leuk. Remmen die versleten zijn of knettervast zitten, zijn niet te vertrouwen. De bastards. Ververs regelmatig je remvloeistof, oudere vloeistoffen zijn vaak verontreinigt en bevatten water (ontstaan door condensvorming) wat vanzelfsprekend de werking van je remmen sterk verminderd. Ook is je ketting een belangrijke unit om lekker te scheuren. S100 heeft fantastische producten om jouw parel te laten ronken. Kettingreiniger voor de glimmerij, kettingspray voor de glijerij. Topproduct, dat S100. Duitse degelijkheid!

THIS IS POWERRR
Druppellader vergeten? Laad dan nog even je accu op voor vertrek. Lang stilstaan vermindert de lading. Stotterend starten of helemaal niet starten. Dan kom je ’t erf niet eens af.

SHINE, MOTORMUIS, SHINE
Jij bent de baas van de weg. Maar niet zonder glimmende stalen ros! Beetje poetsmiddelen is niet weg. Voor het wassen, cleanen en poetsen zijn vele producten in de handel, denk hierbij aan brakecleaner, velgenreiniger, chroom polish, totaalreiniger, oppervlakteroest verwijderraar, poetsolie, matte lak wax, glans wax, leerverzorgende producten, en helm en vizier reinigers.

SPANNEND MET JE BANDEN
Even langs de pomp, de bandenspanning checken. Platte bandjes zorgen niet alleen voor rottig rijden, maar ook voor slijtage aan het rubber.

KNAPPEN, MAAR KALM AN
Volle bak meteen weer rammen over de weg? Niet doen, man. Doordat de zon zich nu pas laat zien is het wegdek nog relatief koud. Banden hebben dan minder grip. Oplossing? Even inrijden. Jij hebt ook al een tijdje niet meer op je ros gezeten. Oefeningetjes als slalommen en uitwijkmanoeuvres kunnen helpen om je ros weer onder controle te krijgen.

IK WIL WEL, MAAR IK WEET NIET
Advies nodig? Geen paniek, wij zijn motormuizen in hart en nieren. Neem contact op met onze adviseur, die weet precies wat je moet hebben om dit weekend de show te stelen op de weg.

TO ALL MOTORHEADS: ENJOY THE SPRING!

Share:

Whatsapp